Mennyit kellene még fogynom? Hány kilónak tippelnétek? 16/L
Nem írok adatokat ,mert az alapján úgy se lehet megmondani h kövér vagyok e.
Hájas vagyok?? 165 cm vagyok
Komolyan kérdezem,és nem leugató válaszokat várok,előre is köszi.Érdekel h ki hány kg-nak tippelne.
csinos vagy:)a derék csipő távolság részben genetikai, de mindenen lehet változtatni bizonyos keretek között:);)
"atomfizikusnak" neked valóban fizikát kénne tanulnod a párom is mindent így közelít meg és ő fizikus leszXDXDXD
elkerülte a tekintetemet, hogy 16 vayg:) akkor főleg ne aggódj még bőven nőhet a csipőcsontod, nekem pl. 19éves koromra lett csipőm előtte olyan voltam, mint egy nagymellű fiú:$de az biztos, hogy soha sem leszel körte alkat:P te pont így vagy jóó!!
(előző)
Nekem kissé vékonyka vagy, karra, lábaidra szedhetnél fel izmot, mert így nem túl nőies szerintem.
Remélem nem bántódsz meg, de én a valódi nőket szeretem, nem a piszkafákat, bár ezt a te korosztályod még sajnos nem értékeli és csak a vékonyságra megy.
Fogynod semmiképp sem kell, sőt!
Hát én nem értem, miért vannak odáig annyian.
Nem, nem vagy kövér, hanem pont, hogy baromi sovány vagy. A lábaid olyanok, mint a fogpiszkálók, és nincs derekad...
Sportoljál, hogy legalább izom legyen rajtad, akkor majd jó lesz. De ez túl vékony és aránytalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!