14 évesen 70 kiló, de mégsem! Ez hogy lehet?
Elég furcsán fogalmaztam meg. Elnézést.
Arról lenne szó, hogy 165 cm magas vagyok, 70 kiló. Hetven!! Tudom, leírva így soknak tűnik, de amikor az osztályban beszélgettünk, azt mondtam valamire, nem szeretnék erről beszélni, mert kövér vagyok. És egy csomóan azt mondták, dehogy, 55 kg lehetek, de ha nem annyi, 60 kg-nál biztos nem több.
Ez hogy lehet??
Nem azt mondom, hogy nincs rajtam felesleg, nade 70 kg? Anyukám azt mondja, lehet, mert nagyon izmos vagyok. A lábaim, na azok tényleg... olyan, mint a kő! (Régebben nagyon sokat futottam. Kicsiként. Most suli miatt nem) Meg rendesen mellem is van.
Mindenféle indexek túlsúlyosat mutatnak. Hogy faragjak le a súlyomból? Nyáron volt, hogy esténként futottam, diétáztam, de nem fogytam egy kg-t sem. Miért nem megy? :(
Mit ajánlotok? 65 kg szeretnék lenni. De sehogy sem megy le a súlyom. Teljes diétába nem szeretnék fogni, mert akkor lemenne a mellem, nameg az iskolában nem tudnék figyelni. 70 kg sok, de kinézetre nem.
Hogy fogyjak?
Köszönöm a válaszokat :(

Szerintem ha te igy elfogadod magad, és meg vagy elégedve külsödeel, nem kell fogynom!:)
Most ha csak az a 70 zavar, akkor max aztmondod, hogy 65 vagy,és mindenki el fogja hinni:)
Ugyse mérnek le, hogy tényleg annyi vagy-e :)
Aztán nem kell magyarázkodni, hogy igen, de nekem nehéz a csontom stb :)
Ó, ez jó ötlet :-) Csak az a gond, hogy szoktak ilyen mérések lenni a suliban...
Most voltam futni :-) Nagyon jó volt, remélem, ezzel lejjebb megy pár kiló :-) :S
én is 14 vagyok 165cm 70 kg és lány.
csak az a baj hogy én annyinak is nézek ki. bnőm szépen lefogogytt 70 ről 65re ugy h napi 5x eszik (reggel, tízóra felé, ebéd, uzsi , vacsi) és nagyon jol néz ki. énis ennyi szeretnék lenni. elkezdtem focizni napi 60p torna + a suliba a tesik rebdzseres evés de félek hogy igy maradok. :( de téll ne kezdj el fogyózni h elfogadod magad olyannak amilyen vagy. :)
szia! Köszi a válaszod Neked is :-)
Az alakom rendben, de a súlyom... mindegy, zavar, tehát teszek érte :-) Kedvesek vagytok! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!