Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 14 évesen 70 kiló, de mégsem!...

14 évesen 70 kiló, de mégsem! Ez hogy lehet?

Figyelt kérdés

Elég furcsán fogalmaztam meg. Elnézést.

Arról lenne szó, hogy 165 cm magas vagyok, 70 kiló. Hetven!! Tudom, leírva így soknak tűnik, de amikor az osztályban beszélgettünk, azt mondtam valamire, nem szeretnék erről beszélni, mert kövér vagyok. És egy csomóan azt mondták, dehogy, 55 kg lehetek, de ha nem annyi, 60 kg-nál biztos nem több.

Ez hogy lehet??

Nem azt mondom, hogy nincs rajtam felesleg, nade 70 kg? Anyukám azt mondja, lehet, mert nagyon izmos vagyok. A lábaim, na azok tényleg... olyan, mint a kő! (Régebben nagyon sokat futottam. Kicsiként. Most suli miatt nem) Meg rendesen mellem is van.

Mindenféle indexek túlsúlyosat mutatnak. Hogy faragjak le a súlyomból? Nyáron volt, hogy esténként futottam, diétáztam, de nem fogytam egy kg-t sem. Miért nem megy? :(

Mit ajánlotok? 65 kg szeretnék lenni. De sehogy sem megy le a súlyom. Teljes diétába nem szeretnék fogni, mert akkor lemenne a mellem, nameg az iskolában nem tudnék figyelni. 70 kg sok, de kinézetre nem.

Hogy fogyjak?

Köszönöm a válaszokat :(

2010. jan. 24. 19:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%
Nehézcsontú lehetsz. Ezért vagy annyi, amennyi. Hidd el, ez nem baj, én is az vagyok, engem is kevesebbnek néznek, mint amennyi vagyok.
2010. jan. 24. 20:01
 2/14 anonim ***** válasza:
89%
Ne akarj lefogni így vagy tökéletes.
2010. jan. 24. 20:02
 3/14 anonim ***** válasza:
86%

Szia!

Hát sok féle oka lehet hogy nézel ki 70 kilósnak. lehet hogy erős csontozatú avgy, és azért, vagy mert tényleg izmos vagy és nem olyan "szétfolyós". Am fogyókúrába semmi kép ne kezdj!14 évesen nem szabad, felborul az egész szervezted. próbálj arra odafigyelni hogy kvesebb nasi, csoki, több gyümölcs-zöldség, ne egyél zsírban totyogó kajákat, és rendeszeresen mozogjál és akkor hátha lemegy. Ja és 6 után már ne nagyon egyél! De ne éhezzél, ne vonj meg magadtól semmit se, a mérték a fontos, mindenből kevesett és nem lesz baj.

2010. jan. 24. 20:03
 4/14 anonim válasza:
89%

Nem írtad hogy fiú vagy-e vagy lány.

Nekem azt szokták mondani hogy "nehezek a csontok"

Lehet ilyesmi a bajod

Nem hiszem hogy az izom miatt lenne, mert nekem is kidolgozott a lábam a kézilabda miatt és teljesen jó súlyban vagyok. 175/63-4

14/F

2010. jan. 24. 20:04
 5/14 A kérdező kommentje:

Lány vagyok. Egyébként nem szoktam nasizni, csak néha. Nem eszek csokit, azt is csak néha. Azon gondolkozom, elmegyek futni holnap a nővéremmel. Hátha...

Köszönöm a válaszokat, írhattok még! :-)

2010. jan. 24. 20:06
 6/14 anonim ***** válasza:
86%

Én 12/L vagyok, 167 cm/ 70 kg, és engem is mindig kevesebbnek néznek, 60 kg körülinek.

Pedig van rajtam egy kis felesleg, de lehet, h inkább az izmok miatt van, én is kiskorom óta tornázom, meg sok tejet iszom, szal a csontjaim se lehetnek semmit... szerintem veled is csak ennyi van, és ha elégedett vagy azzal, ahogy kinézel, akkor ne akarj lefogyni!

2010. jan. 24. 20:22
 7/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod :) Jó tudni, hogy nem vagyok egyedül :) A kinézetemmel meg vagyok elégedve, de a súlyommal nem :(
2010. jan. 24. 20:24
 8/14 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem ne a kilókkal foglalkozz, hanem hogy az alakod olyan legyen, ami neked tetszik. Lehet, hogy izmosságodból adódóan te 70 vagy, egy hozzád hasonló testalkatú lány meg csak 60. Ha fogynál, lehet, hogy az izmodból is fogynál, szóval ha magával az alakoddal nincs bajod, szerintem békülj ki a súlyoddal is :)
2010. jan. 24. 20:34
 9/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm, kedves vagy :) Igyekszek. És igen, holnap megyek futni.

Írhattok még válaszokat, előre is köszönöm! :-)

2010. jan. 24. 20:41
 10/14 anonim ***** válasza:
79%
Ugyanakkora térfogatú izom sokkal-sokkal többet nyom, mint ugyanakkora térfogatú zsír. Ez magyarázat arra, hogy miért vagy vékony. Nem kell fogynod, A sportolók is karcsúbbak mint az átlag de nehezebbek is.
2010. jan. 24. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!