Az evésen kívül mi élvezet van még?
Ezt a kérdést úgy értem, hogy én eddig semmit nem élveztem az életben, csak az evést. És most, mivel fogyókúrázok, semmit nem élvezek. Most akkor haljak meg? Vagy van más ilyen 'jó dolog' is? Mit lehet még élvezni?
Lehet hogy rossz a kategória, bocsi.
Evés, ivás és a szex.
Az ember csak ezeket élvezi alapból.
Utána jön a többi.
Függőség stb stb... :)
Én régebben egyáltalán nem foglalkoztam az evéssel, kórosan sovány voltam. Viszont mióta normálisan kajálok szeretek enni, nagyon finoman és változatosan el lehet késziteni a húsokat és én is ügyelek az egészségre, a legtöbb kaját el lehet egészségesen is késziteni, illetve egy normális diétába is rengeteg minden belefér.A fogyókúra szó külön megérne egy misét de most nincs hozzá energiám.
Amugy az az egészséges ha az ember a munkájában és/vagy a hobbijában talál élvezetet, az evést is lehet élvezni és nem is bűn, de ha valaki csak azt tudja élvezni az egy kicsit gáz.
Maslow foglalkozott ezzel a kérdéskörrel, az emberi szükségleteket egy piramisként ábrázolta.Ha nem jelenik meg a linkem, keress rá google-n, szerintem érdekelni fog a téma. ;)
- sport (nem kényszerből, hanem mert régóta csinálod, mondjuk csapattal, nekem ilyen a röpi, egyszerűen imádom)
- barátokkal lógni
- szex
- bulizni
- szerelmesnek lenni
- olvasni
- netezni
- shoppingolni :D
- festeni
- zongorázni
- az érzés, amikor teljesen felkészültem egy zéhára és nem félek bemenni, mert tudom, hogy ötöst fogok kapni.
ennyi jutott eszembe :)
1. Alvás
2. Szex
3. Evés
Nálam így néz ki a dobogó.
Komolyan semmi mást nem élvezel igazán?
Én a többiekkel maximálisan egyetértek, akik sorolták, hogy mi még az élvezetes.
Nem igaz, hogy nincs még egy dolog, amit igazán szeretsz.
Pl. nekem az evésnél a shoppingolás fontosabb (hogy normális méretű ruhákat vegyek, és jól álljanak rajtam a ruhák) , ezenkívül amit imádok: bemenni az osztályomba: legtöbbször nagyon jó a hangulat, egész nap nevetek :)
Sportolásnál mikor érzed, hogy ér valamit amit csinálsz. Én pl élvezem, ha fáj (lehet mazochista vagyok :D), mert tudom hogy akkor legalább ér valamit. :)
Mikor ész nélkül bulizol (közben részeg vagy), és korlátlanul megcsinálsz minden hülyeséget. És utána persze kihánysz minden piát. :D
Miután lefogytál a pasik elismerő bókjai (még akkor is, ha van közte pár b.sználak is -.-") (és persze a nőké is, de szerintem ha egy pasi mondja, az nagyobb elismerés) és persze mikor a pasi kényeztetnek, mert jócsaj vagy. :D (masszázs, minden napos bókok, szimpla kedvesség)
sok sikert a fogyózáshoz, élvezd az életet közben azért! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!