Az evésen kívül mi élvezet van még?
Ezt a kérdést úgy értem, hogy én eddig semmit nem élveztem az életben, csak az evést. És most, mivel fogyókúrázok, semmit nem élvezek. Most akkor haljak meg? Vagy van más ilyen 'jó dolog' is? Mit lehet még élvezni?
Lehet hogy rossz a kategória, bocsi.
Áh akkor még egész normális hogy így gondolom. :) Az mondjuk már szerintem se normális, hogy csak ezt élvezem.
Engem a szex az (még?) nem érdekel, mert fiatal vagyok, aludni viszont én is nagyon szeretek abban csak az a rossz hogy korán kell kelni. :/ Vásárolgatni még jó lenne csak kéne hozzá pénz... Gondolom a turkáló és a vatera nem jelenti a 'shoppingolást'. Hát na... És tényleg lehet hogy el kéne mennem pszichológushoz... mert mást tényleg nem nagyon élvezek, pedig sportolok én is, meg olvasok, rajzolok, írok, gépezek. barátaim nincsenek ezért olyasmit nem csinálok ami hozzájuk kapcsolódik, pl. nem is bulizok és inni még egy kortyot se ittam (alkoholt) (nem is akarok/fogok).
1.gyermekemmel lenni
2.evés
3.szex
Imádok enni, de a gyerek bőven felülmúlja (:
Számomra messze az elsődleges élvezet az EVÉS! (sajnos)Kakaóscsigákról,muffinokról meg palacsintákról álmodok szinte mindig,ha eljön végre egy zabanapom ideje annyira boldog vagyok hogy majd kiugrok a bőrömből,semmi nem tesz ilyen boldoggá.
Szerencsére már nem kell fogynom,de visszakell tartanom a "boldogságom" hogy ne legyek zsírpacni,ami elég rossz :(
Talán a másik "élvezet" mikor a munkám után megkapom a jó kis zsíros lóvét :D De ezután is azon agyalok hogy húú ebből mennyi sütit megtudnék venni...sütihegyeket XD
próbálj meg barátokat szerezni. TELJESEN át fogod értékelni az életed. Nekem is volt olyan korszakom (egyetem 1. év), amikor alig voltak barátaim, nem kerültem be a koliba, az albérletben egy fapofa, savanyú lány volt a szobatársam, aki jó, ha hetente hozzámszólt, senki nem hívott bulizni, ráadásul tök idegen város, azt se tudtam, mi merre van, plusz távkapcsolat a barátommal... kegyetlen egy év volt, senkinek se kívánom... Aztán valahogy második évben (már kolis voltam) bekerültem egy társaságba, először csak oda-oda csapódtam hozzájuk, pár hónap múlva meg már én is a része voltam a csoportnak. És egyre több embert ismertem meg, volt már kivel megbeszélni vizsga után, hogy milyen köcsög a tanár, volt kivel berúgni hétvégéken, stb, stb.
Találj barátokat és hirtelen kinyílik a világ! Mindent élvezni fogsz, és amellett eltörpül az az érzés, hogy nem zabálhatod tele magad :)
haha utolsó -.- x)
egyébként könnyű mondani hogy szerezzek barátokat... nem azt próbálom már 11 éve? egyszerűen nem vagyok olyan mint a többiek, és nem is akarok olyan lenni.
akkor rossz helyen próbálkoztál. gimiben nekem is csak egyetlen egy lány volt a 25 másik közül az osztályban, akivel megértettük egymást, a többi mind vagy felszínes p.csa volt, vagy a stréber mindenkit lenézek, aki életében kapott már négyest típus.
De ha a suli nem játszik, akkor járj el valami közösségbe sportolni, menj el egy koncertre, buliba, szóval olyan helyekre, ahol sok ember van :) előbb-utóbb csak találsz egy-két szimpi csajt, akivel jó hülyülni ;)
sok helyre járok végül is, de csak a tánc az ami ilyen közösségi, ott viszont nem beszélgetünk, csak táncolunk, aztán mindenki hazamegy, ennyi. ez az, hogy én nem hülyülni akarok, inkább komoly típus vagyok, azt meg nem nagyon szereti senki :/
(na igen, nálunk is ez van, stréberek, ribik, nem is tudom melyik a rosszabb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!