Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 11 évesen egy lánynak ha 149...

11 évesen egy lánynak ha 149 cm akkor jó a 38 kiló?

Figyelt kérdés
2011. okt. 17. 14:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
11 évesen miért ezzel foglalkozol? Élvezd a gondtalan gyerekkort!
2011. okt. 17. 14:41
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Bakker, nekem már a hét éves unokahúgom méregeti magát, és azzal törődik, hogy hány kiló.

Szörnyűnek találom.

Igaza van az előttem szólónak, ne ezzel törődj, amúgy is teljesen normális a súlyod.

2011. okt. 17. 14:52
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
teljesen normális ez a testsúly.
2011. okt. 17. 15:15
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

1 jó, itt megnézheted te is

2 tényleg nem kéne ezzel nagyon foglalkoznod

3 sportolás csak jót tesz neked ;)

2011. okt. 17. 15:19
 5/11 Szilvike95 válasza:
100%
11-évesen egy az hogy még tényleg nem kell vele foglalkoznod, főleg ha 38 kiló vagy.. még ha 60 lennél... más részről, körübelül 3 év múlva kezdesz majd el "formásodni" és majd akkor látod magadon hogy milyen alakod lesz...
2011. okt. 23. 11:36
 6/11 anonim válasza:
45%

Ilyen korban a 35-40 kg a jó, 1-2 kg-on nem múlik semmi

Ismerek olyan nőt aki ilyen magas és 42-44 kg és már van csípője melle szóval nő és nem lány.

lényeg hogy ilyen magasságnál ne menjen 50 főlé

Akkor van baj ha 5-10 centiket meg 5-10 kilókat ugranak

Az meg hogy nézik magukat a lányok nem baj igen is nézzék magukat és az egészségüket, ne hízzanak sportoljanak fussanak biciklizzenek.

2011. okt. 23. 15:08
 7/11 anonim válasza:
70%

Szia ! :)

Látom Te is elkezdtél törödni magaddal komolyan.

Nos én is igy kezdtem, de én elfajultam...nagyon.

Neked viszont azt javaslom, törődj inkább azzal, hogy melyik pasinak tetszel, illetve hogy ki az aki bejön neked. Én is voltam kislány, és Floridában, kicsit komolyabbak az elvárások, de aztán ide jöttem magyar országra, és rájöttem nem számit hogy hány kiló vagy

csak az hogy érezd jól magad és mindig legyen valaki melletted aki egy nagy szerelmes csókot ad az arcocskádra.

Nekem az első komoly pasim 12 évesen koromban volt, nagyon szerettem, mert tudtam hogy szerelmes belém, ezért ha megkérem bármit megtesz. Gondolhatod, hogy nem azzal törődtünk, hogy ki hány kiló, hanem azzal hogy egy nap minnél több időt töltsünk együtt.

Szóval csak azt akarom mondani, keress valakit aki eltereli a figyelmed ezekről a lökött dolgokról, hogy "hány kiló" és inkább a belső értékeket keresd, mind magadban, mind másban.

Ha így teszel, hidd csak el nekem olyan boldog élet vár rád ami túl nyúlik az felett, hogy milyen az orra, kövér e, vagy büdi a lába :)

Ha infó kéne elérhetsz talán már tudod is hl találsz meg

Türi Dzsenifer voltam puszikálom a buksidat csajszi :)

2011. okt. 24. 07:23
 8/11 anonim válasza:
78%
Az én kislányomnak ugyanezek a paraméterei, annyi különbséggel, hogy ő még csak 9 éves. Mivel gerincferdülése van, sokat kell sportolnia, heti 2x úszni, más módokon erősítenie a hátát. De ennek köszönhetően marha jól néz ki - persze nem is gondolnád, hogy csak 9 éves ;-)
2011. okt. 24. 09:23
 9/11 anonim válasza:
hát én 12 éves vagyok 160 cm és 47 kg... de igazából nem tudom... de nyugi én is folyamatosan ezzel foglalkozom és szerintem teljesen normális és egézséges a testsúlyod:) és az előttem íróknak fogalmuk nincs hogy mi megy a lányok között már 11 évesen.. én ismerek az osztályomból 11 éves lányt aki már hánytatta magát meg fogkefével és mindenki amikor meglátja magát a tükörbe (beleértve engem is) elkezdi mondani hogy milyen dagadt stb.. és vannak akik ezt nagyon nem veszik komolyan de vannak akik undorodnak maguktól.. és sajnos én is és nagyon sok lány inkább ebben a csoportban van :/
2012. máj. 6. 00:43
 10/11 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom, hogy 11-12 éves kislányok a súlyukon szoronganak.

Ez szörnyű dolog, és, bár én sem vagyok még öreg, de, csak 25, de a mi időnkben nem ez ment, eszünkbe sem jutott ennyi idősen a diéta, vagy, borzalmas!, a hánytatás.

Mindenki úgy szép, ahogy természetesen van!

Ha valaki teltebb az úgy, ha valaki vékonykább az meg úgy.

Nem a 90 kilós tinikről beszélek, de 40 valahány, vagy 50 valahány kilóval szorongani, és utálni magatokat...Ez szörnyű!

Én normál súlyú vagyok, de százszor szebbnek találok egy kissé teltebb, kerek formájú, kedves arcú nőt, vagy lányt, mint egy beesett arcú, agyon diétázott, inas, csontkollekciót.

Sokkal szebb!

Én egy szerelmi csalódás miatt nem tudtam enni, és nagyon-nagyon lefogytam.

Sovány voltam, "modell" alkat, és mégis ocsmánynak láttam magam, mert eltűntek a gödrök az arcomról, olyan vékony arcom lett, hogy szörnyű, lement a mellem, nem volt fenekem, csak lógott rajtam a ruha!

Én ekkor láttam magam nagyon csúnyának, és nem is néztem ki jól, mert egy túl sovány nő ugyanannyira nem szép, mint egy túl kövér.

Direkt olyanokat ettem, amivel felhizlalom magam egy kicsit, mert az egészségesen kerek alkat SOKKAL szebb, mint a zörgő csontú agyon diétázott.

Én mondjuk nagyon örültem, amikor végre híztam 5-6 kilót.

Mert így vagyok egészséges kinézetű, és nőies.

Nem tudom elképzelni, hogy jól nézhet ki egy magát hánytató, éhező kislány!

Egy tini lány amúgy is szép, bárhogy van is, mert ugyan mi lenne benne csúnya?

Nincsenek ráncai, nem is lehetnek, most kezdett el érni, baba arcú, fiatal, sőt, még GYEREK!

Hogy lehetne már ocsmány?

Kedves előző!

Soha ne mondj olyat, hogy undorodsz magadtól!

És ne bánj ilyen kegyetlenül magaddal!

Biztosan szép vagy, és a magukat gyötrő kis barátnőid is!

Komolyan, megszakad a szívem, amikor ilyeneket olvasok, hogy már GYEREKEK is utálják a testüket!

Milyen világban élünk?

És mi lesz később?

Öngyilkosak akarnak lenni, ha megjelennek az első ráncok, vagy rohannak a plasztikai sebészhez?

És aztán, amikor már 45-50 évesek lesznek, és a testük is kezd megváltozni?

Akkor mi lesz?

Nem mennek ki a lakásból, mert lóg a fenekük, vagy nagyobb lett a hasuk?

2012. máj. 7. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!