Elképesztő, nem? 9 évesen szült, de mégsem ő a legfiatalabb anyuka.
2010. febr. 5. 13:47
1/10 anonim válasza:
Hát igen, ez elképesztő, de szerintem valahol tök szomorú is egyben :S
2/10 anonim válasza:
Nekem inkabb hihetetlen. Hogyan tud vilagra hozni egy 9 eves kislany egy gyereket, mikor meg o is gyerek.
3/10 anonim válasza:
Ez kissé sokkoló volt számomra.
Főleg, hogy volt olyan eset is, hogy 5(!!!)évesen szült a kislány!!!!! Itt azért lehetne gondolkodni, hogy miért is esett teherbe, vagyis kitől!!!!???
4/10 anonim válasza:
Kedves utolsó.
Igen a mai eszünkkel és a mai törvényekkel el lehet gondolkodni az apuka kilétén,ám de abban az időben,1900-as évek elején egészen más volt minden,pláne Peruban,ahol élt az 5 éves anyuka.
5/10 anonim válasza:
borzasztó. ezeket a gyerekeket szó szerint megerőszakolták. akár tisztában voltak a helyzettel, akár nem. hogy képes ilyenre egy "ember". ez állati viselkedés amit annak megfelelően büntetnék. a gond az, h csak Kínában van halál büntetés ( ha jók az infóim).
6/10 anonim válasza:
Akkor hogy is van ez a menstruáció és normális ciklus, meg hormonok, meg stb. kell a teherbeeséshez című dolog? Ők hogy tudnak teherbe esni?
7/10 anonim válasza:
az 5 éves kislány aki az 1900as évek elején szült azt olvastam róla hogy 3 éves korától meg volt a menstruációja!hát ö így tudott szerintem! De borzasztó az biztos!
8/10 anonim válasza:
Hát ez a borzasztó hogy szült de főképp hogy nemi életet élt főleg az 5 éves!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Úristen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Azt hiszem f@sz nélkül hagynám mindkettő apját!
9/10 A kérdező kommentje:
Az 5 éves kislány 3 éves kora óta menstruált és annyira kifejlett petefészke volt, mint egy felnőtt nőnek. Az apát gyanúsították, hogy megerőszakolta, de nem tudták rábizonyítani.
2010. febr. 6. 12:14
10/10 anonim válasza:
8
Azt nem értem, miért rögtön az apákat vádolod? Miért ne lehetett volna egy nagytesó, egy unokatesó, egy ... akárki aki szintén velük élt vagy járt oda gyakran és a lány megbízott benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!