Elképesztő görcseim vannak reggel ébredés után! Miért van ez?
Olyannyira görcsölök- 2-3 percig- h mensis időmben erre már gyógyszert vettem be.Miután nyújtózkodok egyet,utána van ez a tünet.Napközben néha szúr egyet,de nem vészes.Csak a reggel borzalmas.Lehet ez a méh és a szalagok nyúlása?
Nem több ez annál?
Van vki akinek hasnló tünete volt?
Nem írtad, hogy hanyadik héten vagy.
Nekem előfordul a 30. hét óta, aztán egyszercsak egész éjjel éreztem szakaszokban, majd reggel is és nem múlt el, így bementem az ambulanciára, ahol kaptam visszatartásra infúziót, meg tüdőérlelőt a babának. Ez a 31. héten volt, most a 35.-ben vagyok és még néha reggel előfordul, meg napközben is többször, de nem olyan folyamatos, és csak pár pillanatig tart.
Olyan mintha beakadnának a dolgok ott lent, meg a derekam, meg a vesém és eléggé tud fájni.
Attól függően kell aggódnod, hogy mennyi idős terhes vagy.
Ha korai akkor lehet a méhszalagok nyúlnak, nől a méhed is, de az erős görcs miatt mindig kell szólni a dokinak.
Hát ez az,h én még csak 6 hetes vagyok...
Akkor is normális?
Igen,egy-egy mozdulatnál én is érzem mintha a méhem húzódna meg..ezért már elég óvatosan mozgok!
Jajj,úgy FÉLTEM!!!:):):)
A 12. hétig alakul ki a méhlepény,ami ilyen módon le tudja terhelni a szervezeted és okozhat ilyen érzést. A méhed tágulását érzed és ahormonok is nagyon dolgoznak.
Ha teheted azért már most ne aludj hason mint a második válaszoló, mert maga a testtartás is terheli a derekad környékét , később pedig a babát nyomod vele.
Aggódni nem kell amíg nem tapasztalsz furi váladékot, de ha mész a tanácsadásra mindenképpen említsd meg!
első válaszoló.
Igen,van napközben is.
Egyszer-egyszer belenyilal,de úgy h,visítani tudnék..
Jobb és bal petefészkemnél érzem ezeket a borzalmas fájdalmakat.
Neked hogy jelentkezik?
Milyen vitamint szedsz?
Nekem is ugy van mint neked, de nekem a nyilallo fajdalom inkabb ritkabb, a mensis/gorcsolos erzes tobbszor van, es neha eleg kellemetlen tud lenni. Nekem is hol egyik oldalon, hol masik oldalon, hol pedig kozepen vannak ezek az erzesek. Gondolom a hormonok is rendezkednek, meg hat sok valtozas tortenik odabent azert!
En megbeszeltem a dokimmal, h. nem fogok terhesvitamint szedni, csak folsavat. Szerinte sem fontos, ha az ember rendesen, egeszsegesen etkezik es gyumolcsot, zoldseget fogyaszt stb... De a folsav nagyon fontos, azt mar szedem miota pozitiv lett a teszt. Meg a magne B6-ot akarom elkezdeni a gorcsolesekre, es a hanyinger elkerulesere, enyhitesere.
Én a Hipp Natal-t szedem,ez teljesen természetes!!
Azért ijedtem meg ennyire,mert még nem látott orvos,hétfőn megyek a pozitív teszt óta először.És hát nem tudom h most ez baj-a sok görcs-vagy sem!
Boldog és egészséges babavárás Neked(Nektek)!!! :):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!