Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik! Ti is vagytok így?...

Kismamik! Ti is vagytok így? Sósra édeset, majd édesre sósat és közben még egy kis savanyút is. Elképesztő hogy miket össze tudok enni.

Figyelt kérdés
2009. júl. 20. 12:02
 1/6 anonim ***** válasza:

Én ettem sárgabaracklekváros-gépsonkás kenyeret, meg csokit pufival, csokit ropival. 2 hétig meg csak töltött káposztát voltam hajlandó enni, reggelire, ebédre, vacsorára. :D

Meg citromos fagyit csokiöntettel, pedig sosem szerettem.

Ha ettem vmi édeset, azonnal ennem kellett rá sósat is. Vagy fordítva.

Érdekes, mki hülyének nézett. (vajon miért?) :))

8,5 hónapos baba anyukája

2009. júl. 20. 12:24
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem rossz összeállítás! :-) Én mézes kenyeret ettem sonkával. Csokira sült tököt majd kekszet és mindezt még leöntöttem egy kis tejjel...aztán jött a dinnye Akkor nemcsak én vagyok ilyen "ínyenc"
2009. júl. 20. 12:27
 3/6 anonim ***** válasza:
De jó nektek lányok! Én sajnos semmit nem tudok megenni, a 14. héten vagyok és csak fogyok... Jó étvágyat ezekhez a finomságokhoz!
2009. júl. 20. 12:36
 4/6 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én pont valamelyik nap ettem fokhagymás ubi salit aztán puncs-vanília jégkrémet és utána jó kis hideg kovászos uborkát. Hát nekem nagyon ízlett, a férjem meg csak nevetett és várta mikor rohanok a wc-re. Semmi nem volt.

36+2 hetes kismami

2009. júl. 20. 14:38
 5/6 anonim ***** válasza:
ez a tuti csajok!!!torma barack tükörtojás zsemle és 1 kis kakaó!!és ezt mind egyszere!!!nektek is joétvágyat!!!
2009. júl. 20. 17:21
 6/6 A kérdező kommentje:
hát ez megnyugtató hogy nemcsak én eszek össze-vissza! azért a torma meg a barack az nemsemmi
2009. júl. 20. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!