23. hét körüli kismamik hogy vagytok? Milyen nemű lesz a pici? Mikorra vagytok kiírva, hol szültök?
Mi március 10.re várjuk második baba lesz és a 19 hetes uh on még nemtudták megmondani a nemét,hétfőn megyünk cukros vérvételre meg uh ra és remélem végre kiderül :-)
Első baba kisfiú és 2,5 éves :-))
Nem sokat tudok ám pihizni,néha vannak keményedéseim is már.
23 hetes 3 napos vagyok pontossan és Miksolcon a Semmelweisben fogok szülni.
24 hetes vagyok. Székesfehérváron fogok szülni március 5 körül. (konkrét időpontom nincs, nem volt rendszeres a ciklusom)
A 19. héten megtudtuk, hogy kisfiúnk lesz. A férjem nálunk is váltig állította, hogy kislány. :)
Van egy 17 hónapos "nagyfiam" már, így a picinek mindene megvan, a nagynak vettünk ifjúsági ágyat, ami 3 méretben állítható, már azon alszik, a rácsoságy meg lesz a picié. A ruhákat összerendeztem 104-es méretig, úgyhogy csak annyi lesz majd még, hogy a 36. hét körül kimosom-vasalom az első 2-3 méret ruháit (56-68).
A héten megyek a 2. nagylaborra, cukorterheléssel összekötve, hát, az utóbbit nem várom. Citromosan nekem fincsi volt a lötyi, csak 1 óra múlva majdnem elájultam, vert a víz, stb a bátyusnál. Ráadásul semmi segítségem, úgyhogy úgy megyek laborba, hogy bébiszitter vigyáz a fiamra itthon, amitől meg lelkifurdalásom van. De nem tudnék becuccolni vele a városba, ott helyijáratozni, várakozni a cukormérések miatt, vissza ugyanez. Csak azt sem gondoltam volna, hogy ennyire nem lesz segítségem, meg ennyire korán kell nem családtagra bíznom a babámat. :S De majd ezen is túlleszek. :)
Jó egészséget Nektek!
Megint én: 2 kg-ot híztam eddig, a nagyfiammal is ugyanígy voltam. Ekkortájt jött fel 2 kg, meg a köv 3 hónapban 3 kg. Így plussz 5-tel mentem szülni.
Jövő héten megyek magándokihoz, ott lesz UH is.
Szia!
22 hetes kismama vagyok és most tudtuk meg, hogy valószínűleg kislányunk lesz.Március 23-ra vagyok kiírva.
2 hét múlva vérvétel+cukorterhelés és gondolom a következő UH a 28. héten lesz.Sokat mocorog a babó, bár mostanában keményedik is a hasam néha és a hasam alja szokott feszíteni.A rossz testtartásom miatt a hátam is fájdogál néha, de elkezdtem kismamatornára járni.A terhességem eleje óta se hányinger sem émelygés nem gyötör.Most +5 kg-ál tartok.
Jó babavárást!
szia, én 20 hetes vagyok, még nem tudjuk ki lakik a pocakomban, még nem is mozdult meg. Március 25re vagyok kiírva, UH legközelebb asszem 4 hét múlva lesz. Én is Miskolcon a Semmelweisben fogok szülni! Te kihez jársz?
Még csak apróságokat vettem meg, textilpelus, kifogó, kapott ruhákat néztem át eddig, a nagy dolgokat majd csak január környékén tervezem, de már kinéztem hol veszem meg.
lany lesz, marcius 3.ara vagyok kiirva, neve meg nincs
december elsejen lesz uh
es megcsak par ruhat, meg torolkozot :D
Köszönöm hogy írtatok :-)
15:27 es Dr.Szemán Györgyhöz járok :-)
És te? Még nem mozdult meg? Hogy hogy? 20.hét körül már az első babát is érezni kellene nem? Mondjuk én a kisfiamat 18 héten éreztem most meg ezt a pocilakót a 16.héten :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!