Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 23. hét körüli kismamik hogy...

23. hét körüli kismamik hogy vagytok? Milyen nemű lesz a pici? Mikorra vagytok kiírva, hol szültök?

Figyelt kérdés
Miket vettetek már a picinek?Mikor lesz uh legközelebb?
2011. nov. 15. 11:45
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

Mi március 10.re várjuk második baba lesz és a 19 hetes uh on még nemtudták megmondani a nemét,hétfőn megyünk cukros vérvételre meg uh ra és remélem végre kiderül :-)

Első baba kisfiú és 2,5 éves :-))

Nem sokat tudok ám pihizni,néha vannak keményedéseim is már.

23 hetes 3 napos vagyok pontossan és Miksolcon a Semmelweisben fogok szülni.

2011. nov. 15. 11:47
 2/12 A kérdező kommentje:
Mennyit híztatok már? Én +2 kg nál tartok,a kisfiammal ugyan ilyen időssen ugyan ennyi volt a + kg :-)) Én fiúra tippelek,a férjem válltig állítja hogy lány :-DD
2011. nov. 15. 11:51
 3/12 anonim ***** válasza:

24 hetes vagyok. Székesfehérváron fogok szülni március 5 körül. (konkrét időpontom nincs, nem volt rendszeres a ciklusom)

A 19. héten megtudtuk, hogy kisfiúnk lesz. A férjem nálunk is váltig állította, hogy kislány. :)

Van egy 17 hónapos "nagyfiam" már, így a picinek mindene megvan, a nagynak vettünk ifjúsági ágyat, ami 3 méretben állítható, már azon alszik, a rácsoságy meg lesz a picié. A ruhákat összerendeztem 104-es méretig, úgyhogy csak annyi lesz majd még, hogy a 36. hét körül kimosom-vasalom az első 2-3 méret ruháit (56-68).

A héten megyek a 2. nagylaborra, cukorterheléssel összekötve, hát, az utóbbit nem várom. Citromosan nekem fincsi volt a lötyi, csak 1 óra múlva majdnem elájultam, vert a víz, stb a bátyusnál. Ráadásul semmi segítségem, úgyhogy úgy megyek laborba, hogy bébiszitter vigyáz a fiamra itthon, amitől meg lelkifurdalásom van. De nem tudnék becuccolni vele a városba, ott helyijáratozni, várakozni a cukormérések miatt, vissza ugyanez. Csak azt sem gondoltam volna, hogy ennyire nem lesz segítségem, meg ennyire korán kell nem családtagra bíznom a babámat. :S De majd ezen is túlleszek. :)

Jó egészséget Nektek!

2011. nov. 15. 12:51
 4/12 anonim ***** válasza:

Megint én: 2 kg-ot híztam eddig, a nagyfiammal is ugyanígy voltam. Ekkortájt jött fel 2 kg, meg a köv 3 hónapban 3 kg. Így plussz 5-tel mentem szülni.

Jövő héten megyek magándokihoz, ott lesz UH is.

2011. nov. 15. 12:53
 5/12 anonim ***** válasza:

Szia!

22 hetes kismama vagyok és most tudtuk meg, hogy valószínűleg kislányunk lesz.Március 23-ra vagyok kiírva.

2 hét múlva vérvétel+cukorterhelés és gondolom a következő UH a 28. héten lesz.Sokat mocorog a babó, bár mostanában keményedik is a hasam néha és a hasam alja szokott feszíteni.A rossz testtartásom miatt a hátam is fájdogál néha, de elkezdtem kismamatornára járni.A terhességem eleje óta se hányinger sem émelygés nem gyötör.Most +5 kg-ál tartok.

Jó babavárást!

2011. nov. 15. 13:29
 6/12 anonim ***** válasza:
22hetes vagyok, kislány lesz :) Elméletileg március 18, de uh szerint márc. 23.-ra vagyok kiírva! :D SOTE1-en fogok szülni. Jól vagyok, nagyon sokat ficánkol az én drágám! :) Én már kaptam pár ruhácskát és vettem már avent cumisüvegeket :) Én majd december vége, január elejére tervezem, hogy megveszek mindent. Uh 28.-án lesz legközelebb :) Nálad mi a helyzet?
2011. nov. 15. 13:32
 7/12 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok! (utána láttam, hogy te már megírtad) :D És kihagytam, hogy +2kg eddig! :)
2011. nov. 15. 13:33
 8/12 anonim ***** válasza:

szia, én 20 hetes vagyok, még nem tudjuk ki lakik a pocakomban, még nem is mozdult meg. Március 25re vagyok kiírva, UH legközelebb asszem 4 hét múlva lesz. Én is Miskolcon a Semmelweisben fogok szülni! Te kihez jársz?

Még csak apróságokat vettem meg, textilpelus, kifogó, kapott ruhákat néztem át eddig, a nagy dolgokat majd csak január környékén tervezem, de már kinéztem hol veszem meg.

2011. nov. 15. 15:27
 9/12 anonim ***** válasza:

lany lesz, marcius 3.ara vagyok kiirva, neve meg nincs

december elsejen lesz uh

es megcsak par ruhat, meg torolkozot :D

2011. nov. 15. 16:10
 10/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm hogy írtatok :-)

15:27 es Dr.Szemán Györgyhöz járok :-)

És te? Még nem mozdult meg? Hogy hogy? 20.hét körül már az első babát is érezni kellene nem? Mondjuk én a kisfiamat 18 héten éreztem most meg ezt a pocilakót a 16.héten :-)

2011. nov. 16. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!