Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha szoptatok hogyan tudok...

Ha szoptatok hogyan tudok lefogyni?

Figyelt kérdés
10 honapos a kislanyom 60 kg voltam terhesseg elot viszont a 9 honap alatt nagyon sokat hiztam mindenz megettem amit addig nem de a terhesseg alatt nagyon kivantam.Ugy hozzavetoleg 30 kg hiztam de nem mertem az utolso honapokban merlegre allni.Meg mindig szoptatok viszon a sulyom megallt 18 kg felesleg van rajtam de azt vettem eszre hogy 2 het alatt meg 2 kg hiztam es nem tudom az okat.Milyen fogyokurat tudok alkalmazni hogy a tejem se apadjon el es en is tudjak lefogyni.Segitsetek.Koszonom.
2014. okt. 17. 14:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Meg kell mondjam, nem értek ehhez a speciális témához, csak logikusan tudok gondolkodni... Nem tudom, hogyan étkezel, de pl. ha eszel egy csomó cukrot, azt simán kizárhatod (vagy legalább minimalizáld), mert nem hiszem, hogy abból bármi előnye származik a tejtermelésednek...

Nyilván különösen fontos az, hogy megkapd a szükséges tápanyagokat és jócskán kell energia, inkább ilyen szolid életmódváltást ajánlok, ahol egészségesebben táplálkozol, az sosem árt, 13 évesen és szoptatás mellett sem :).

Plusz mozogni sem árt, bár az egy ekkora kicsinél speciel elkerülhetetlen is, most már lassan szaladgál ideoda :) Azért plusz edzés sem árt, hogy minden fontosabb izomcsoport kapjon, rövidek is lehetnek, nem kell arra sok idő. Egy régi fogyitársam várandóssága alatt és később is mozgott, a szülés körül kevesebbet, de megoldotta, miközben volt egy másik apró gyermeke.

2014. okt. 17. 14:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Szabad egyáltalán szoptatás ideje alatt fogyózni?
2014. okt. 17. 15:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom, kinek mit jelent az, hogy fogyózni, de ha valaki mondjuk egy kiegyensúlyozott 2000 kalóriás étrend mellett fogy, azt nem tudom rossznak tekinteni.
2014. okt. 17. 16:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! Szoptatás mellett nem egyszerű fogyni, de van rá megoldás.A lényeg, hogy közben a tejed se apadjon el, és káros anyagok ne kerüljenek a szervezetedbe.Közben azért szükséges a napi rendszeres mozgás és sok folyadékfogyasztás is.Van egy hölgy, aki a szoptatás alatt 3 hónap alatt 12 kg-t adott le.Ha esetleg érdekel, akkor szívesen megkeresem az interjút és elküldöm emailben.Sok sikert!
2014. okt. 24. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!