Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kisfiam 15 hetes, még szoptato...

Kisfiam 15 hetes, még szoptatok. Sajna,15 kiló plusz van rajtam. Hogy tudnék lefogyni?

Figyelt kérdés
Az a baj, hogy nehezen fogyó típus vagyok. Nem tömöm magam csokival ízesítés nélküli szopiteát vagy vizet iszom. Szóval figyelek azokra a nagyon fontos dolgokra, amin elbukhat egy diéta. Persze eszem mindenfélét, mert azért a babám és a szoptatás mindennél fontosabb. Este csak néha eszem. Le fog menni?? Esetleg van más is így? Tapasztalatok? Erőt adó sikersztorik?? Előre is köszi
2009. febr. 1. 16:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

szia,

én is így vagyok, ha ez vígasztal... 6 hónapos lesz a babám, még szoptatok és pont annyi a súlyom, mint amiennyivel kijöttem a kórházból. 15 kilót szeretnék fogyni. Én úgy vagyok vele, hogy majd ha már nem szoptatok drasztikus fogyókúrába kezdek, de nem tudom, az mikor lesz. Én is eszek mindent, amit megkívánok, igyekszem nem sok édességet enni. Sokat iszom. Igazából a hasamon van sok plusz, az nagyon zavar, néhány hete hullahoppozni kezdtem, de nem valami látványos, ha van is változás. Abban bízom, hogy hamarosan itt a tavasz és akkor több kecvem lesz kimozdulni, elmenni sétálni, mivel kertes házban lakunk levegőztetni sokszor csak kirakom a fiamat az udvarra, nem megyünk sétálni. Lusta dög vagyok... :( És nagyon utálom magam ezért, de még mindig alig alszom.

2009. febr. 1. 17:53
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem lassan 8 hós a babám, és mióta kijöttem a kórházból vagy híztam, vagy csak stagnált a súlyom. Szoptatok, és még mindig kívámós vagyok, és édességmániás. 8 kiló van még rajtam, azzal nyerném vissza az eredeti súlyom, + kellene még 5 kiló, na akkor lenne a legjobb. Hát engem a szopi nem fogyaszt, pedig a babucim szopizik rendesen, igény szerint, és nekem is a legtöbb fölösleg a hasamon van. Szeretnék már sportolni, de zsírégetőt nem szabad, állítólag, néháyn felülés meg annyi mint halottnak a csók... Úgyhogy én is majd akkor kezdek valami komolyabba, ha már nem szopik a manóm, de remélem, hogy az még nem holnapután lesz... Mert most ő a legfontosabb!

Bocsi, hogy nem szolgálhattam biztató sikersztorival, de hidd el ha tudsz szoptatni az aranyt ér, sokan mindent adnának érte...

Üdv!

2009. febr. 1. 18:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
az első válaszoló vagyok. Én minden nap eldöntöm, hogy most már elég ebből a bálnaságból, meg vitatkozom magammal, hogy más eddig sem tudott szoptatni, én így is büszke lehetek magamra, ideje lenne az alakommal is foglalkozni. Aztán végül mindig a következőre jutok: Előttem az élet, még fogyókúrázhatok, sportolhatok ájulásig, van még időm fantasztikusan kinézni. De a babám csak most, az első hónapokban, egy évben szopizhat egész élete során és azt hiszem ez fontosabb, minthogy mekkora nadrágot hordok. Szóval mindig a szopi nyer. És igyekszem ritkán nézegetni magam a tükörben. Neked is kitartás! :)
2009. febr. 1. 21:16
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát, köszi Nektek. Az uccsó hozzászólással egyetértek és erőt merítek abból. Hajrá, szoptassunk!! :-))
2009. febr. 1. 21:25
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
ez a beszéd! :) én most vettem pár 42-es nadrágot, mert már elegem volt abból, hogy csak a kismama nadrágom jött rám. Eddig 38-ast hordtam. Te mekkorát hordasz most? :) Csak hátha ettől jobban érzed magad...
2009. febr. 2. 11:30
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Csak annyit, hogy ismerős a helyzet, jaj, nagyon is! 30kg-ot híztam, még 17kg van rajtam fölösleges. De 3 hónapos még csak a kislányom, tehát a fogyókúra még várat magára. Tán sejthető, milyen tramplinak érezhetem magam, ha 36 és 38-as méretű ruhákkal tele van a szekrényem. A kislányomnak nemrég volt a keresztelője és 42-es!! nadrágot kellett vennem!

Még türelem és örüljünk, hogy még szoptathatunk!

2009. febr. 2. 13:01
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
első válaszoló vagyok. Én Angliából jöttem haza szülni, rengeteg szuper ruhát vettem kint, még a terhességem előtt. Nem gondoltam, hogy ilyen sok marad rajtam, be is készítettem a csini kis rucikat a szülés utánra... azóta 3 nagy bőröndben állnak az egyik szoba sarkában, mert még a szekrényben sem tudom őket elviselni... néha eszembe jut, hogy meg kéne nézegetnem, milyen cuccaim vannak, aztán úgy döntök, nem kínzom magam. Fogok én még 36os nadrágot hordani! :) Néha olyan sok elszántság van bennem, hogy azt hiszem, jobban fogok kinézni mint szülés előtt. Remélem így lesz. csak még várni kell rá egy kicsit. kitartás nektek és élvezzétek a boldog szopis napokat! :)
2009. febr. 2. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!