Kisfiam 15 hetes, még szoptatok. Sajna,15 kiló plusz van rajtam. Hogy tudnék lefogyni?
szia,
én is így vagyok, ha ez vígasztal... 6 hónapos lesz a babám, még szoptatok és pont annyi a súlyom, mint amiennyivel kijöttem a kórházból. 15 kilót szeretnék fogyni. Én úgy vagyok vele, hogy majd ha már nem szoptatok drasztikus fogyókúrába kezdek, de nem tudom, az mikor lesz. Én is eszek mindent, amit megkívánok, igyekszem nem sok édességet enni. Sokat iszom. Igazából a hasamon van sok plusz, az nagyon zavar, néhány hete hullahoppozni kezdtem, de nem valami látványos, ha van is változás. Abban bízom, hogy hamarosan itt a tavasz és akkor több kecvem lesz kimozdulni, elmenni sétálni, mivel kertes házban lakunk levegőztetni sokszor csak kirakom a fiamat az udvarra, nem megyünk sétálni. Lusta dög vagyok... :( És nagyon utálom magam ezért, de még mindig alig alszom.
Szia!
Nekem lassan 8 hós a babám, és mióta kijöttem a kórházból vagy híztam, vagy csak stagnált a súlyom. Szoptatok, és még mindig kívámós vagyok, és édességmániás. 8 kiló van még rajtam, azzal nyerném vissza az eredeti súlyom, + kellene még 5 kiló, na akkor lenne a legjobb. Hát engem a szopi nem fogyaszt, pedig a babucim szopizik rendesen, igény szerint, és nekem is a legtöbb fölösleg a hasamon van. Szeretnék már sportolni, de zsírégetőt nem szabad, állítólag, néháyn felülés meg annyi mint halottnak a csók... Úgyhogy én is majd akkor kezdek valami komolyabba, ha már nem szopik a manóm, de remélem, hogy az még nem holnapután lesz... Mert most ő a legfontosabb!
Bocsi, hogy nem szolgálhattam biztató sikersztorival, de hidd el ha tudsz szoptatni az aranyt ér, sokan mindent adnának érte...
Üdv!
Szia! Csak annyit, hogy ismerős a helyzet, jaj, nagyon is! 30kg-ot híztam, még 17kg van rajtam fölösleges. De 3 hónapos még csak a kislányom, tehát a fogyókúra még várat magára. Tán sejthető, milyen tramplinak érezhetem magam, ha 36 és 38-as méretű ruhákkal tele van a szekrényem. A kislányomnak nemrég volt a keresztelője és 42-es!! nadrágot kellett vennem!
Még türelem és örüljünk, hogy még szoptathatunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!