Szülés után hogyan tudnék gyorsan lefogyni? Már nem szoptatok.
14 óra 4 perces hozzászóló!!!
Nem tudom, hogy szültél-e már gyereket, mert ha igen, akkor érdekes, hogy nem tudod, hogy a test mennyire átalakul a terhesség alatt, és még akkor is, ha az emberről rögtön lemegy a baba által felszedett többlet akkor is maradnak helyek, ahol a test nem olyan, mint régen. Még a nagyon vékonyaknak is maradha itt-ott "felesleg".
Kíváncsi lennék, hogy a válaszoló nő vagy férfi. És ha nő, akkor szült-e már?
A többieknek köszi.
A sok séta a várva várt jó időben meglesz, csak jönne már.
Nos, kedves kérdező, nő vagyok, nem szültem még, és nem is fogok. De vannak ismerőseim, és látom hogy néznek ki a legtöbben szülés után, és azt is látom, hogy akik meghíznak, hogyan étkeztek a terhesség alatt. Viszont olyan ismerőseim is vannak, akik odafigyeltek a táplálkozásra és a mozgásra, és bomba alakjuk van nemsokkal a szülés után. Na erre varrjál gombot! :)
De hogy a kérdésedre is válaszoljak: ugyanúgy, ahogy nem szülés után. Diétával és mozgással. A terhesség utáni túlsúly semmivel nem speciálisabb, mint a sima túlsúly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!