Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnák lefogyni, két...

Hogyan tudnák lefogyni, két honapja szultem és még szoptatok, lehetséges valahogy fogyni leglább pár kilot?

Figyelt kérdés
2010. jún. 27. 18:22
 1/6 anonim ***** válasza:
szoptatáskor eleve fogysz! esetleg elkezdhetsz sportolni... (bicikli napi fél-egy órán át..)
2010. jún. 27. 18:24
 2/6 anonim ***** válasza:
68%
ne haragudj de ilyenkor nem ez kéne hogy legyen a legfontosabb.szoptatás alatt n fogyizz.most ő a legfontosabb ha már nem szopizik majd akkor fogyizz
2010. jún. 27. 18:26
 3/6 A kérdező kommentje:
Szulés otá lefogytam 14kilot, de most valahogy megálltam, elkezdtem bicajozni napi fél orát és fél orát lenyomok a sztepperen is, remélem segít...koszonom a gyors választ...
2010. jún. 27. 18:27
 4/6 A kérdező kommentje:
nekem a legfontosabb a pici, úgy is táplálkozok, hogy neki jo legyen, csak nem szeretnék magamrol sem elfelejtkezni...
2010. jún. 27. 18:29
 5/6 anonim ***** válasza:
persze nem is kell maradj nő:)csak arra céloztam hogy nem szoptatsz 10évig tehát majd..a mozgással ovatosan mert nem mindegyik jo,tejapasztó lehet
2010. jún. 27. 18:31
 6/6 anonim ***** válasza:
szép idő van, berakod a gyereket egy hordozóba és mehetsz sétálni ;)
2010. jún. 27. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!