Milyen diétát javasoltok? Kb.15 kg-ot szeretnék fogyni.3 hónapos fiam van, de sajnos már nem szoptatok.
sziasztok! sajnos minden igyekezetem ellenére nem volt elég tejem, így lassan visszatérhetek a saját testem feletti uralomhoz. kb. 15 kilótól kellene megszabadulnom, hogy jól érezzem magam. mindezt amellett, hogy 3 órákat alszom csak egyhuzamban és sokszor vagyok fáradt. a kisfiam rovására nem mehet a fogyókúra. viszont ha nem fogyok, a komplett tavaszi-nyári ruhatáramat le kell cserélni...
mit tanácsoltok? köszi szépen a segítséget!
Nézz utána a diétáknak, és gondolkozz el, hogy mi a tartható.
Ha gyorsabban akarsz fogyni, akkor sok sport, naponta 5szöri étkezés és kukkantsd meg a 90 napos diétát, hogy tetszik-e.
Ha elég egyelőre az olyan 5-6 kg fogyás, és otthon vagy, akkor a káposztaleves diétát is csinálhatod. Mellé célzott gyakorlatok kellenek. Szerezz be egy-két Bíró Ica, Norbi, Béres A. kazettát is, van direkt 'duci torna'.
Hajjaj
A káposztalevest felejtsd el, ennyi alvással meg stresszel max összeeshetsz tőle.
Ha megírnád nekem a testsúlyodat akkor abból kiindulva már tudnék segíteni.
Szia!
90 napos + sok séta a picivel.Járhatnátok baba-mama tornára is,hiszen ott a babák a súlyzók:D
Én ezt a diétát nem nevezném fogyókúrának,mert engem csak arra tanított meg,hogy ne egyek össze-vissza.Mindent eszem csak szétválasztva és a párommal együtt kezdtük el,úgy hogy nem tűnik diétának,mégis mind a ketten fogytunk.Január 5-e óta élünk így és rólam 3 kiló,páromról 4 kiló ment le és persze járunk kondi terembe 1 héten 3szor.Ez 20 perc bicikli,20 perc futópad és 20 perc síelőgép.Ennyi!De neked elég a séta egyenlőre,hiszen örülsz,hogy élsz a baba mellett.Szóval sok sikert és járj utána a diétáknak,de több kismama ismerősöm is 90 napossal nyerte vissza szülés előtti állapotát.
Köszönöm mindenkinek a segítséget és a tanácsokat!
Séta van bőven, megnézem mellé ezt a 90 napos dolgot! Köszi!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!