Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit (t) ehetnék, hogy ne hízzak?

Mit (t) ehetnék, hogy ne hízzak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Harmadéves egyetemista vagyok. Nyáron, amíg lehetőségem volt rá, minden nap eljártam futni, így 96-97 kilóra sikerült lemennem. No de jött az egyetem, kollégista lettem, ráadásul olyan órarenddel, hogy hétfő kivételével reggel 8-tól este 6-8-ig oda is vagyok az egyetemen, néhanapján van közben egy lyukas órám is. Azóta az étkezésem felborult, gyakran csak valami gyorskaját (pl. Fornettis dolgok) tudok enni, este, mikor pedig a koliba visszaérek, általában sütök magamnak valamit (mert főzni nem tudok). A futáshoz egy ilyen nap után már semmi kedvem nincs. Így sikerült 101 kilóra visszahíznom. Ti mit javasoltok, hogy egy ilyen hosszú nap folyamán mi olyan ételt ehetnék, ami laktat is, és lehetőleg az egyetemen is elkészíthető, és kevésbé hízlal? Esetleg mit tehetnék még az étkezésen túl?

2014. okt. 10. 21:58
 1/1 anonim ***** válasza:
számodra a legegyszerübb megoldás a gyümölcs. nem csodálom, hogy fornettis dologtol elhízom, mert ezt a táplálkozást szoktad be. olyan gyümölcsöt kell válsztanod, amit tudsz venni magaddal, pl nagyon jó a banán, ami másfél óráig csillapitja az éhséget, az alma, narancs, mandarin, körte, 1 órára.
2014. okt. 12. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!