Ezt rosszul csináltam?
Figyelt kérdés
Ma ugy terveztem hogy ma nem eszek seemi csak vizet izsom és ilyen tiszta napra gondoltam de reggel elfeledkeztem róla és megettem egy kakaós csigát de nem ettem azon kívül semmit !!Nagyon nagy a súyfeleslegem nem tudok semmit sem mosogni csak esetleg amíg jó biciklizni de nem izzaszt meg mert ugye nem lehet száguldozni az uton!ár próbáltam de körülbelül birom vagy 2 percig és utánna ugy el kezd dobogni a szivem!!meg fáj utánna a térdem a nagy súlytól!!160 cm vagyok és 93 kg!!gondolkodtam azon hogy meghánytatom magam de nem jó ötlet nagyon kétségbe vagyok esve senkiben nem tudok megbízni nem tudom megbeszélni senkivel és ekkora súlyfelesleggel még a menzeszem sem jó!!14 évesen ez nem normális nem akarok cukrosan meghalni segítsetek!!2014. aug. 24. 09:57
11/15 anonim válasza:
10. : ez nem válasz a kérdésére..
Miért kell mindenbe belekötni? -.-
Ha nem tudsz neki segíteni, akkor ne írj..;-)
12/15 A kérdező kommentje:
Istenem nagyon köszönöm!!Mától uj életet kezdek!!Nagyon szépen köszönöm be fogom tartani amiket írtatok beszéltem anyuval is segíteni fog!! :)
2014. aug. 24. 13:45
13/15 anonim válasza:
Ez remek. :) Gratulálok, sok sikert Neked! :)
14/15 A kérdező kommentje:
És menzesz esetén milyen mozgást lehet végezni?Felülést lehet?
2014. aug. 25. 09:03
15/15 anonim válasza:
Bármit lehet, csak ne extrém megerőltetőt. ;) Pl. egy 45 perc pilates még jó is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!