Napi 2 ora tornanak 2 het utan mennyi az eredmenye?
Ezt nem lehet így megmondani. Attól függ, milyen intenzív a tesi óra, hogy mit eszel (egészséges v. szemét, zsíros kaját), mennyit iszol (cukormentes italok v. cukrosak), stb... És hogy most mennyi a testsúlyod, mennyi felesleged van, na meg hogy mi a cél?
Annyit hozzáfűznék, hogy anno heti 2 tesióránk volt, három bemelegítő kör futás, majd végig röplabdáztunk, és nem voltam sose elhízva. De emelett mindig futottam-gyalogoltam oda-vissza buszhoz, ami 1,5km-re volt a házunktól a megálló. Naponta háromszor ettem, nem sokat, hétvégente voltak nagyobb evések és napi másfél-két litert ittam.
nem tesi ora..hanem itthon... 16 éves vagyok.. es 167/75 .... cel 65
megiszok napi 2 liter asvanyvizet . ( kolat nem iszok, se semmi ilyesmit. edesseget is csak ritkan, zsiros kajat se nagyon... ,a napi kajám általaban : 3 kifli suliba valamivel... + itthon ebed 16 ora korul amikor hazaerek..s ennyi..de viszont nem is vagyok ehes....)
s azota kezdtem el hizni amiota van suli.. mert nyaron 67 voltam....s most meg mar... :S
okes :D kosziiii :)))
De am az normalis h velem ez minden evben igy van? vagyis kb. 13 eves koromtol... minden télen 75...s minden nyaron 65 .. normalis ez? pedig se nyaron se telen nem csinaltam eddig semmit....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!