Hogyan tudnám rávenni a barátnőmet, hogy egy kicsit lefogyjon?
Elsősorban egészségügyi okokból szeretném, hogy lefogyjon.
175 cm magas, a súlya valahol 90 és 95 kg között van.
Nekem elmondták hogy meghiztam,vékonyon szebb voltam, sirtam 3 napig, és azota figyelek magamra.Habár még mindig fáj.Mivel olyan emlitette meg ezt akit szeretek.De hát ilyen az élet, egyszer úgyis szembesülnie kell az igazsággal.Ha van annyira érett mint fele és barátjának tart akkor elfogadja, és tenni fog érte valamit.Kisirja a szemeit, de sikerélménye után megköszöni neked:-)És büszke lesz magára.Esetleg ha van időd, támogasd, csináljátok együtt.
Bezzeg Ha mindenki vak lenne, máris nem lenne fontos a külső...:-)
Lehet itt piszkálni a kérdezőt, teljesen igaza van esztétikai és egészségi szempontból. Ez már nem a "van rajta mit fogni" kategória, hanem elhízás. Persze nem a jövőhéten lesz belőle baja, hanem amikor majd gyereket akar, mert ugye magyar asszony akkor vágósúlyba kerül (lásd négyes válaszolót). Már ha sikerül teherbe esnie. Majd jönnek az ízületi problémák, a ateroszklerózis, klimax után pedig az anginázgatás, aztán el is vitte a szívfarkas 60 évesen. (Igen, a nők szépen behozzák a középkorú urakat klimax után, sőt kenterbe is verik őket.)
Kérdező: próbáld meg bevonni közös sporttevékenységbe, főzzetek együtt, vásároljatok együtt egészséges cuccokat. Igen, rossz lesz neked is, ha te pizzazabálás mellett vagy vékony, de ha látja, hogy tényleg az egészségére is gondolsz, talán nem lesz ebből akkora balhé. Mert ugye a dagi női önérzetnél nincs rosszabb, de enélkül nem fogod megúszni. Legyél tapintatos, de készülj fel arra, hogy ha sértődékenyebb, akkor a kanapén alszol.
Egy normális kapcsolatban, egy normális nônek lehet szólni, hogy sok a súly. Mikor nekem jegyezte meg a párom, hogy elég a hízásból rosszul esett, de nem sértôdtem meg, hanem másnap már futni mentem és diétázni kezdtem. Mert tükörbe néztem és én is tudtam, hogy sok. Az ô véleménye csak egy löket volt, hogy legyen akaraterôm. Én is jobban érzem magam, neki is tetszem szóval mostmár minden ok. Ehhez csak akaraterôre volt szükség nem pedig a feminista dumára, kifogásra hogy "nekem ne szóljon be a pasim, az én testem, ha nem tetszik akkor pá." Persze utána jön a sírás, hogy "kövér vagyok nem kellek senkinek". Hozzá teszem a szülés utáni elhízás más, nehezebb megszabadulni a plusz kilóktól, de nem lehetetlen, szóval a gyerek sem kifogás örökké.
Tehát szólj neki és ajánld fel neki, hogy segítesz. Együtt futás, nem eszel elôtte hízlaló kaját, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!