Milyen edzésmód lenne jó seggre, ha azt szeretném, hogy lefogyjon és ne izmosodjon? Lehet jó fogyókúrát is irni .
Figyelt kérdés
2012. nov. 16. 20:26
1/5 anonim válasza:
Hát leginkább akkor kardió és aerob edzés, de valamennyit azért fog izmosodni, szerintem az elkerülhetetlen, de nem lesz "túl" izmos. Csak az alap ami kell egy egészséges szervezetnek.
2/5 A kérdező kommentje:
Értem és ez a kardio meg a másik az milyen ? miket kell csinálni?
2012. nov. 16. 20:34
3/5 anonim válasza:
Az aerobnál, 40-50 percig végzel egy mozgást pl séta ahol olyan tartományban van a pulzusod, hogy még tudsz beszélni, nem lihegsz. Kardiónál pedig magas a pulzus, lihegsz, pl egy interval edzés, pl sprintelgetés és kocogás váltakozása.
Azért írtam ezeket, mert az elsővel elvileg zsírt égetsz, ha sokáig csinálod, tulajdonképpen a másikra is szokták mondani, hogy jó zsírégető. Nem tudom melyik a jobb, én mindkettőt csinálom.
Aztán ha már eleget fenékről, akkor utána már mehet egy kis izomépités is szerintem, csak a forma miatt. De ez a te döntésed.
4/5 anonim válasza:
A legjobb módszer a guggolás. sok-sok guggolás. Vagy kilépve guggolás mint gyakorlat.
5/5 anonim válasza:
nincs helyi zsírégetés. genetikától függ, hogy honnan fogysz, ha fogysz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!