Mennyit kéne fogynom, hogy látjátok? Van valaki itt, aki szintén most kezdené a fogyókúrát?
2012. okt. 25. 15:04
1/10 anonim válasza:
Ne másoknak felelj meg, hanem saját magadnak. Ha nem érzed így jól magad, úgyis látni fogod a változást, és érezni fogod mikor már elég:) mindenesetre ne koplalj, a szervezetednek szüksége van a kajára, mozogj inkább sokat.
2/10 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy nekem a kajára kéne csak figyelni...sokat sportolok,és mégiscsak hízok folyamatosan...
A kép nem is adja vissza,hogy milyen duci lettem..
Egyébként engem sztem annnyira nem zavarna a túlsúly,ha nem kapnám minden nap családomtól,barátaimtól,h olyan vagyok,mint egy mangalica.
2012. okt. 25. 15:15
3/10 anonim válasza:
Egy grammot se! :) Így vagy nagyon szép és nőies! :) Az a baj a mai lányokkal, hogy sokan férfiasan izmos, vagy csontsovány testalkatot akarnak. Kihalnak az igazi nőies nők.
4/10 A kérdező kommentje:
áh.nem..higgyétek el..kövér vagyok..ez a kép sztem leszed rólam 8-10kg t
2012. okt. 25. 15:37
5/10 anonim válasza:
Izmosodnod kellene, mert a vállad-derekad-combjaid egy szélesek. Nem is annyira túlsúly, inkább csak formátlanság.
6/10 A kérdező kommentje:
de attól,h izmosodok a háj még nem megy le :D elkezdek futni sztem. köszönöm a válaszokat!
2012. okt. 25. 21:21
7/10 anonim válasza:
Ne törődj a hájjal, egy kicsi kell belőle. Az előbb is írta valaki, hogy elég nagy baj, hogy ma minden lány csontsovány vagy férfiasan izmos akar lenni. A szép női alakot gömbölyű formák jellemzik, ami úgy alakul ki, hogy alul van valamennyi izom (ettől lesz szép az alapformája) és azt egy zsírréteg lekerekíti. Tényleg sportolj valamit, attól azért kevesebb lesz a zsír is és kialakul az optimális arány. Két dolog fontos: a sporthoz megfelelő felszerelés (pl. jó melltartó, hogy ahogy rázkódsz a futásnál, ne nyúljon ki a melled), és ne a súlyodat mérd, hanem a kerületedet. Fogj egy centit (vagy vegyél egyet a rövidáru-boltban, és azzal mérd meg a combod, csípőd és derekad. Ennek kell csökkennie, nem a súlynak. Vagy ha van otthon testzsírszázalék-mérős mérlegetek, az is jó lesz, akkor nem kell a centi.
8/10 anonim válasza:
Én is most kezdem a fogyókúrát.. vagyis most szántam el igazán magam! 3-5hónap alatt híztam kb 10kilót. :( Most 164cm/63kg vagyok. Iszonyatosan zavar, főleg, hogy nem jönnek rám a régi cuccaim.. Engem szerencsére nem piszkál miatta senki. Sőt mindenki azt mondja nem is látszik.. De kétlem, hogy az összes ruhám összement volna! Ezt a 10kilót szeretném minél előbb leadni!! Futni kezdtem, hulahopp, ugrálókötél.. és a kajára is nagyon figyelek(próbálok) Az esti nasikról, kajálásról kell leszoknom. Azt mondják az első 2-3hét nagyon rossz, aztán már könnyű lesz! Hát nagyon remélem! Amúgy Te kép alapján szerintem nagyon rendben vagy!! De sok sikert a fogyókúrához!!! :)
9/10 A kérdező kommentje:
ááh..sztem képen sem,de egyébkét csalóka..sokkal vékonyabb látszom. :)
hulahopp tényleg használ?:) nekem is van!
2012. okt. 28. 22:12
10/10 anonim válasza:
Ugy 5-6 kg-t kene fogyj.A kepbol ennyire gondolok.En is most kezdem a fogykuram,ha gondolod irj uzenetet.
14\L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!