Hónapokig koplaltam, de mégse hízok vissza?
Figyelt kérdés
Testképzavaros voltam, és 3 hónapig koplaltam, és mellette betegesen sokat sportoltam, csak hogy fogyjak. Kb. egy hónapja sikerült abbahagynom, és már nagyjából rendesen eszek, csak egészségesebben, de még mindig nem híztam, max pár dekát...Ami alapból nem lennr baj, csak most már 4 hónapja nincs menzeszem, mert a koplalástól szinte semmi zsír nem maradt rajtam. Mit csináljak? Ez helyre fog jönni magától? 15/L2014. aug. 18. 09:54
11/13 Andizsuzsi válasza:
Nem kapunk hajba, de amikor a "gyárilag" vékony gyerek gyakorlatilag 8 hónapja nem eszik rendesen, akkor mégis csak elsősorban ott kell kezdeni a bajok gyökerének a keresését.
Kedves kérdező! Az 1800 kcal még mindig kevés, ahhoz, hogy a hormonműködésed helyreálljon, kell rád megfelelő mennyiségű zsír. Próbálj keresni testzsírmérő mérleget (nagyobb gyógyszertárakban általában van), és elsősorban arra támaszkodj. Az jó, hogy odafigyelsz az étkezésedre, de ha csak annyit eszel, amennyi a testsúlyod fenntartásához kell, akkor ne várj eredményt. Olvasgass testépítő honlapokat, jó tanácsokat találsz a tömegelő étrenddel kapcsolatban. Olvasgass ezen a honlapon, nagyon hasznos tanácsokat találsz.
12/13 anonim válasza:
Igen, igazad van...az első szót nem vettem figyelembe...mármint hogy testképzavaros.De szthiszem az sem jó ha hirtelen emeli meg a tápanyag mennyiség bevitelét...Orvossal kellene ezeket megbeszélni, nem velünk.
13/13 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat:)
2014. aug. 19. 12:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!