Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem tudom, jó-e a kategória....

Nem tudom, jó-e a kategória. Szerintetek a 170 cm 68 kg az túl sok? Mennyit kéne lefogynom? És konkrétan miket szabad ennem/miket nem, és mennyit?

Figyelt kérdés
Nagyon zavar,pl a barátommal is már továbblépnénk a kapcsolatunkban a szexhez,akarom én is,de nem merek levetkőzni előtte...Mondjuk szerinte(ruhán keresztül)nem vagyok kövér,kicsit husisabb vagyok,de ez én koromban simán normális(17 éves vagyok),de akkor is félek mit szólna...

2014. aug. 15. 01:36
 1/4 anonim ***** válasza:
64%
Ezt kep nelkul nem lehet megmondani. En is 170 cm vagyok, 61 kilo, de megis "zsiros vagyok", magas a testzsirszazalekom... Lehet, hogy te pedig a 68 kiloddal inkabb sportos, izmosabb vagy es nem olyan plotyi mint pl en... :/ szoval ezt igy nem lehet megmondani. Viszont a szex miatt meg ne izgulj, hidd el, o igy szeret, ahogy vagy, meg amugy is, a legtobb pasi azokat a lanyokat szereti, akin van mit fogni (formas cici-popi), nem a deszkakat...
2014. aug. 15. 06:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha nem túl nehéz a csontozatod, akkor szerintem 4-5 kg minusz elég lenne, ne fogyózz, mert akkor többet szedsz vissza, mint amennyit lefogytál, Mozogj valamivel többet és kerüld az étel italokat, édességeket, egyél kevesebb kenyeret, tönkölyös teljes kiörlésű lisztből készülteket, ezeknél kevesebb is laktató, sok gyümölcs, zöldség hússal, sok folyadék (víz).
2014. aug. 15. 07:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Valahogy önbizalmat kellene magadba erőltetni.

Azt mégsem mondhatod neki, hogy várj, míg lefogyok és akkor talán le merek vetkőzni. Mert ez egyáltalán nem biztos :)

Nagyon valószínű, hogy a problémát csak te látod és egyáltalán nem lenne baja a testeddel.

2014. aug. 15. 07:46
 4/4 anonim ***** válasza:
nem vagy kövér szerintem, de azért van rajtad felesleg...173 cm magass vagyok és 68 kiló...és rajtam is van egy kis zsir...leginkább a hasamon...de lehet te izmosabb vagy...habár ennek 10% adnék:-)menj szaladni:-)Tégy képet(fürdőruciba)és talán véleményt tudunk alkotni...addig nem nagyon...:-)
2014. aug. 15. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!