Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Férfi hátszőr. Lányok, mi a...

Férfi hátszőr. Lányok, mi a véleményetek? Nem pár pihécske itt-ott, hanem konkrétan az a pólógallér alól is kibújó kategória.

Figyelt kérdés
Szerintetek belevágjak, és szőrtelenítsek? Mik a tapasztalatok? Mennyi idő alatt nő ki újra? Kozmetikusok véleményére is kíváncsi vagyok...
2010. júl. 23. 12:19
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Hát szerintem egyáltalán nem romantikus, ha csak egy szál buggyan is ki a poló alól. Szőrtelenitéssel kapcsolatban meg nem tudom, hogy mit mondjak..Szerintem érdemes lenne, csak akkor nem tudom, hogy még több lenne-e?!
2010. júl. 23. 12:30
 2/26 anonim ***** válasza:

Nekem a férjem mindenhol szőrös, engem nemzavar (szerintem férfias, bár tény, hogy nagyon izmos is mellé), őt zavarja, ezért borotválja. Én mondjuk hátról inkább gyantáznék, met úgy elkophat idővel és lassabban nő vissza (az viszont viszket)

Van barátnőd? Ő mit szól hozzá?

2010. júl. 23. 12:30
 3/26 anonim ***** válasza:
Ezt konkrétan kozmetikustól kéne kérdeznek élőben, nem itt. Valószínűnek tartom, hogy a hátgyantát fogja javasolni. De zavar téged valamiben, hogy szőrös vagy? Nme kell ám minden pasinak csupasznak lennie.
2010. júl. 23. 12:31
 4/26 anonim ***** válasza:
hát ha olyan, akkor 2hetente gyantáztathatnád. Egyszerűbb szerintem, ha keresel egy olyan lányt, aki szereti a szőreidet, de strandolás előtt azért segít leszedni.
2010. júl. 23. 12:31
 5/26 anonim ***** válasza:
26%

bocsi, de engem nagyon taszít:S mondjuk lehet,hogy egyedi eset vagyok, mert engem még a mellszőr is zavar, nem tehetek róla...egyszerűbb mondjuk a barátnődet megkérdezni, ha őt nem zavarja, akkor más meg ne érdekeljen:)

egyébként gyantázni szokták

2010. júl. 23. 12:34
 6/26 anonim ***** válasza:
15%
engem olyan szinten zavar a hátszőr hogy emiatt egy 10/10-es pasitól is elmenne a kedvem :S szerintem a gyanta a jó megoldás, eleinte 2-3 hetente aztán elég lesz havonta is. Sok sikert :)
2010. júl. 23. 12:38
 7/26 A kérdező kommentje:
Sajna nincs barátnőm, és már arra gondoltam, hogy esetleg emiatt is. Szóval ha valaki nem az eszemet szereti meg, akkor nem biztos, hogy a strandon hordott testembe fog belezúgni.
2010. júl. 23. 12:40
 8/26 anonim ***** válasza:
Az én barátom is elég erősen szőrös. Első alkalommal megilletődtem, mikor megláttam, de jobban szeretem annál, hogy ez zavarna. Megbékéltem vele és egyáltalán nem várnám el, hogy szőrtelenítse a hátát és mostanra lehet, hogy nem is engedném. Ez az én véleményem.
2010. júl. 23. 12:42
 9/26 A kérdező kommentje:
No igen, emiatt vacillálok én is. Valaki vagy megszeret így ahogy vagyok, és akkor úgysem számít, vagy megint csak olyan lányokkal találkozom, akik undorodnak tőlem... :(
2010. júl. 23. 12:46
 10/26 anonim ***** válasza:
nekem személy szerint nem jönne be az a pasi akinek a háta is szőrös. a mellkason talán oké de a háton nem. de biztos találsz olyan csajt is aki erre bukik. szerintem csak akkor szőrteleníts ha téged is zavar.
2010. júl. 23. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!