Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Férfi hátszőr. Lányok, mi a...

Férfi hátszőr. Lányok, mi a véleményetek? Nem pár pihécske itt-ott, hanem konkrétan az a pólógallér alól is kibújó kategória.

Figyelt kérdés
Szerintetek belevágjak, és szőrtelenítsek? Mik a tapasztalatok? Mennyi idő alatt nő ki újra? Kozmetikusok véleményére is kíváncsi vagyok...
2010. júl. 23. 12:19
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Akkor viszont tegyél egy próbát, gyantáztasd le és lesd a hatást. Ha innentől körbedonganak a csajok, megérte kipróbálni. Ha nem, nem vesztettél semmit, visszanő. :-)
2010. júl. 23. 12:48
 12/26 A kérdező kommentje:
Bocsánat, lemaradt: természetesen köszönöm mindenkinek az őszinte véleményét. Még agyalok rajta.
2010. júl. 23. 12:49
 13/26 anonim ***** válasza:

Pasim is nagyon szőrös, nem tetszik nekem, de ez van.:D

Strandolás előtt le szoktam Neki szedni a hátáról, Veet krémmel.

2010. júl. 23. 12:50
 14/26 anonim ***** válasza:
82%
Nézd, gondolom te is elvárnád a barátnődtől, hogy szőrtelenítse a lábát, a hónalját, esetleg a lába közt. Szerintem egyáltalán nem nagy áldozat az a gyanta, nők ezrei kibírják és csináltatják rendszeresen, és sok férfi is. A nők többségét sztem taszítja a hátszőr, ha leszeded, nagyobb lesz az esélyed rá, hogy barátnőt találj!
2010. júl. 23. 12:51
 15/26 anonim ***** válasza:
Engem nagyon zavarna, ismerkedés szakaszában nem tudnék egy ilyen dolog miatt, továbblépni a kapcsolatban.
2010. júl. 23. 12:53
 16/26 Andy1992 válasza:
Az én barátom is szőrös, de én nagyon szeretem! :) Lehet, hogy fura... :s De szerintem ez teljes mértékben "lányfüggő"... :) Meg ha szeret egy lány, akkor nem avval fog foglalkozni, hogy mennyire vagy szőrös!!! ;)
2010. júl. 23. 12:56
 17/26 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó!

Egyet értek. Nem ezen múlnak érzelmek. Aki azt állítja igen, az nem szereti a másikat. Természetesen ha valaki AKARJA saját magát szőrteleníteni a hátán, tegye. De aki nem biztos benne, hogy akarja, azt ne idegen nők győzzék meg. Mikor elkezd kiserkenni a szőr a háton és nő,meg szúr....hát nem tudom. Ha egyszer belekezdesz a szőrtelenítésbe, akkor azt nem hagyhatod néha abba, legalábbis sztem az rosszabb.... én azt mondom légy önmagad és várd meg azt a nőt, aki megbecsül..sok sikert!

2010. júl. 23. 12:59
 18/26 anonim ***** válasza:
De ahhoz, hogy valakibe beleszeress, és hogy elkezdj érdeklődni utána kell egy olyan szakasz, amikor az ilyenek hátráltatják az ismerkedést, a legmélyebb személyiségű embernél is.
2010. júl. 23. 13:02
 19/26 anonim ***** válasza:
Nos, akkor én vagyok biztos a hülye, de én bele tudtam szeretni a barátomba szőrösen is és egyáltalán nem zavar és nem hátráltat :)
2010. júl. 23. 13:06
 20/26 anonim ***** válasza:
Nem minden esetben és feltételes módban írtam, hogy zavarHAT.
2010. júl. 23. 13:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!