Férfi hátszőr. Lányok, mi a véleményetek? Nem pár pihécske itt-ott, hanem konkrétan az a pólógallér alól is kibújó kategória.
Figyelt kérdés
Szerintetek belevágjak, és szőrtelenítsek? Mik a tapasztalatok? Mennyi idő alatt nő ki újra? Kozmetikusok véleményére is kíváncsi vagyok...2010. júl. 23. 12:19
21/26 Andy1992 válasza:
12:56 vagyok...
Hát igen, valahogy nekem is sikerült beleszeretnem a barátomba, úgy, hogy egyáltalán nem zavart, h szőrös...
Én a személyisége miatt szerettem meg...
22/26 anonim válasza:
Most már nem tudom ki kivel veszekszik itt,de nem kell ám meggyőzni itt egymást. Itt mindenki a saját véleményét mondja el és mivel nem vagyunk egyformák(hála égnek) én arra szavazok,hogy nyugodtan maradj olyan amilyen. Ha pedig semmiképp nem tudod elfogadni így magad, akkor szedesd le és ne habozz. Természetesen én is szőrtelenítek, de ettől függetlenül egy társadalmi nyomás hatása ez az egész. Divat, semmi több...csak mivel ma már elvárás, természetesen én is igyekszek megfelelni neki, mint ahogyan mindenki más.
23/26 A kérdező kommentje:
OK, lányok, nincs itt gond, és bátorít, hogy van olyan, akinek már sikerült. Nekem még nem jött össze, és kaptam olyan visszajelzést ismerőstől, hogy hát... nem igazán szexi.
2010. júl. 23. 13:14
24/26 Andy1992 válasza:
Kedves 13:14! :)
Teljes mértékben egyet értek veled!!!
25/26 anonim válasza:
Ha a testi részét nézzük engem nagyon taszít, de ettől még összejönnék ilyennel. De pl. kövér pasival nem.
26/26 anonim válasza:
13:17 na végre valaki fogja amiről beszélek ! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!