Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » En most túlsúlyos kategória...

En most túlsúlyos kategória vagyok vagy sem?

Figyelt kérdés
testsúlykalkulátorok egyik része túlsúlyosnak irt legtöbbje normálnak akk most melyik az igaz? 184cm magas vok 87kg

2014. aug. 13. 23:46
 1/10 anonim válasza:
Szerintem nem
2014. aug. 14. 00:14
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
184 cm-es vok? Az már jó nagy,egy valag kaját meg lehet benne csinálni...
2014. aug. 14. 00:14
 3/10 A kérdező kommentje:
neked mi bajod utolsó befordult a dinamo?
2014. aug. 14. 00:59
 4/10 anonim ***** válasza:

2-es arra utalt, hogy a "vok" (wok) az ez: [link]

(De persze tudjuk, a "vok" az a "vagyok", agy nélkül. :P)

Amúgy nem, szerintem nem számítasz (vészesen) túlsúlyosnak, bár nem tudjuk ebből meg, hogy mennyi a testzsírszázalékod, azt te látod a tükörben, hogy mennyire vagy inkább hájas vagy inkább izmos, testkompozíciótól jobban függ, mint BMI-től.

2014. aug. 14. 02:17
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező! A "vok" és a "vagyok " között csak egy kis "agy " a különbség... Egyébként kép nélkül nehéz eldönteni, hogy túlsúlyos vagy-e vagy sem.Ráadásul azt sem tudjuk, hogy nő vagy-e vagy férfi. Javaslom a következő cikk elolvasását: [link]

2.voltam.

2014. aug. 14. 06:50
 6/10 anonim ***** válasza:
loool:-))Nem vagy túlsúlyos, de formád sincs, mivel izmaid nem gyakran erőlteted...igyál vizet mert agyunk 85% -a viz...fontos dolgok...
2014. aug. 14. 08:06
 7/10 anonim ***** válasza:
Attól függ. Fiú vagy, vagy lány? Sportolsz valamit? A 87 kg az lehet izom meg háj is, nagyon nem mindegy. :D
2014. aug. 14. 08:43
 8/10 anonim ***** válasza:
184-hez 74-84 között ideálisabb lenne, főleg ha még fiatalabb vagy. Túlsúlyos az talán durván hangzik, de már kicsit "nagyobb darab" vagy. Azt meg nem tudhatjuk zsírtól vagy izomtól.
2014. aug. 15. 01:34
 9/10 A kérdező kommentje:
22/F nem sportolok mell izmom az mondhatni van ami nem nagyon de nem zsíros egyáltalán hasamon mondhatni van vmennyi zsír
2014. aug. 18. 10:08
 10/10 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnállak, hogy nem sikerült elvégezned az általános iskolát.De talán találsz majd valakit,aki korrepetál magyar helyesírásból és aztán megtisztelsz majd minket azzal, hogy nem ilyen ocsmány módon böfögöd ide a mondandód!
2014. aug. 18. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!