Tegnap egész nap nem ettem csak anyukám "gyömöszölt" le a torkomon 4 falatot. De már konkrétan hányingerem van az ételtől, amikor tegnap ezt a 4 falatot "ettem" akkor is sírtam közben. Ez miért van?!
Nekem sincs kedvem néha enni, de meghalsz, ha nem hamizol valamit! :) Hát az jobb???? Meg az infúziók, a sok szurkálás...az jobb?
Anorexiás vagy, azért látod magad hájasnak! Legyen tabu a tükör és anyukáddal menjeket el orvoshoz, mielött bajod lesz! :)
Mit szólnál, ha ma velem ennél? :) Kb. fél óra múlva eszek, de egyedül nincs kedvem, nincs itt velem senki más..! Meg is terítünk magunknak, megadjuk a módját.. te otthon én itt a koliban! :) Mit szólsz? De falunk ám gyümölcsöt is, az nem hízlal semennyit, azt mindig lehet csipegetni! Egy alma a reggelihez..micsoda finomság!!!! :) Éééééés!!!!! Nem ér meghagyni, ilyen melegben megromlik....
22L :)
nem azért vagy anorexiás mert 47 kiló vagy hanem azért mert 120-nak érzed/látod magad. Ez az anorexia lényege, testképzavar.
Azért szédülsz mikor felkelsz mert kevés a szervezet energiája, alacsony a vérnyomásod és ezért lassan alkalmazkodik a megváltozott testhelyzethez. Hirtelen kevesebb vér jut az agyadba ezért szédülsz meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!