Tegnap egész nap nem ettem csak anyukám "gyömöszölt" le a torkomon 4 falatot. De már konkrétan hányingerem van az ételtől, amikor tegnap ezt a 4 falatot "ettem" akkor is sírtam közben. Ez miért van?!
Ez egy ilyen betegség! Sarkosítva olyan, mint az autoimmun betegségek.. itt is a szervezeted fordul ellened! Nem termel olyan anyagokat, ami meghozza az étvágyat, csúnyának mutat.. te pedig csak fogysz, fogysz, majd meghalsz!
Orvossal és kitartással lehet legyözni! Kapsz fincsi vitamintablettát, de szeretem a narancsosat..meg kapsz az étvágyadat visszahozó tablettát.. de neked is kell tenned! Takard el a tükröt, csak fésülködni ér benne! :) Neked kell lenyelni a kaját, azt a doki se tudja helyetted....
Ha ájuldozol, az már nagyon rossz, alig van energiád a létezéshez!!! Energia pedig a sok finomságban van!
Hát ezért hívtalak, hogy egyél velem! :) Nem sietek sehova! 1-1 kanállal lassan elcsipegetünk mindent! :)
22L
Nem megbántani akartalak, de tönkretenni magad egy másik ember szekálása miatt butaság. Ahogy az ő részéről is ostobaság téged szekálni, bár sajnos a gyerekek, testvérek közt szokott lenni hasonló konfliktus. Igaz, 17 évesen már lehetne több esze a testvérednek. Nem tudom, hogy viccelődik, szekálódik, vagy komoly rosszindulat van mögötte, de semmiképp nem szép tőle. Te pedig tojd le a véleményét, nem vagy kövér. Ekkora testsúllyal képtelenség.
Az értelmes választ már megkaptad, irány az orvos. Ennél jobbat nem lehet mondani, ugyanis valami elromlott a kis buksidban, ha ekkora súllyal elhiszed, hogy kövér vagy, és még annak is látod magad. Anyukádnak pedig igaza van, hallgass rá, csak a javadat akarja, és fél, hogy bajod lesz, ha nem eszel. És igaza is van, a koplalásnak rövid időn belül súlyos következményei lesznek. Ne várd meg, amíg a mentő visz az orvoshoz, menjetek el anyukáddal minél hamarabb, ha egyedül nem tudsz túllépni ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!