Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Konkrétan mit takar az egész...

Konkrétan mit takar az egész magában?

Figyelt kérdés

Jó, meglehet, kicsit gyerekes kérdés, mert némi elgondolásom van, de... A helyzet a következő. A minap kaptam állásajánlatot egy bizonyos DLA Piper vállalattól. Egy álláskereső portálon találtak meg, és az emberke e-mailben leírta, hogy a cég konkrétan mivel foglalkozik. Semennyit nem konyítok a tanácsadásokhoz, de állítólag van ingyenes tanfolyam. Szóval a kérdésem a következő, hogy van-e esetleg valaki, akinek volt már kapcsolata velük, és hogy mik a tapasztalatok? Meg úgy általánosságban az ilyenekről:

-teljeskörű könyvelés

- pénzügyi és számviteli szolgáltatások

- adótanácsadás

- üzletvezetési tanácsadás

- jogi tanácsadás magánvállalkozóknak

- költségvetési, pénzügyi tanácsadás vállalkozóknak

- vagyoni-pénzügyi és jövedelmezőségi helyzet elemzése ( pénzintézetek esetén), kockázati mutatószám kialakítása, adosók fizetőképessége elemzése

- IT audit, üzleti folyamatok és az Informatika összehangolása

- pénzügyi és adótanácsadási tréningek lebonyolítása.

2014. ápr. 15. 13:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem ismerem a céget, viszont azt úgy elmondanám neked, hogy az, hogy álláskereső portálon találtak meg téged, az úgy kamu, ahogy van.

Édesanyám ugyanúgy megkapta tőlük tegnap ezt az emailt, de sosem volt fent álláskereső portálokon...

Én szerintem ez szimplán csak egy spam, így reklámozzák magukat, nem pedig munkavállalókat keresnek.

2014. ápr. 15. 14:04
 2/4 anonim ***** válasza:

ezt a levelet én is megkaptam.

Elolvastam, majd töröltem is!

2014. ápr. 15. 17:13
 3/4 A kérdező kommentje:
Tehát akkor habi az egész. Köszönöm a válaszokat! :)
2014. ápr. 15. 17:23
 4/4 anonim ***** válasza:

AZ hát, kamu!

Visszaélnek egy cég nevével, ráadásul ez a kamu mail 3 IP címet takar magába, az egyik USA-ból jön, a másik egy hazai mobilszolgáltatótól..

Itt egy link, amin úgy látszik, az egész ország kapott tőlük levelet! :-)

[link]

2014. ápr. 15. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!