Kamaszok! Hogyan kezelitek ha az egyik tanárotok vagy osztálytársatok megaláz az egész osztályotok előtt? Mennyi idő amíg "kiheveritek"? Vannak esetleg konkrétan ilyen történeteitek?
Ha osztálytárs aláz meg, azzal nem foglalkozom. Vannak hibáim, tudom jól, mindenkinek van. De attól, mert esetleg valamiben hibáztam, vagy valamit rosszul csináltam még nem kell megalázni. Normálisan is el lehet mondani, hogy mit rontottam el, abból még tanulni is lehet. A másik megalázásával pedig mindenki saját magát minősíti. Én nem fogok lesüllyedni arra a szintre, hogy ezt felvegyem és harcolni kezdjek. Nem éri meg.
Ha tanár teszi azt, az már más tészta. Ha a tanulmányi eredményeim, tanulás miatt aláz meg, akkor az rosszul esik. Ha jogos, akkor elgondolkodom rajta és megpróbálok változtatni. Egyébként meg tudom, hogy mire vagyok képes, és ha úgy érzem, nem volt jogos a történet, akkor bebizonyítom neki, hogy igenis képes vagyok rá, és nem volt jogos a megalázás. Ha meg nem is tanulásról van szó, és úgy aláz meg, nem foglalkozom vele, mert a magánéletemhez meg nincs köze.
Na, engem próbáljon megalázni valaki, megbánja! :D Simán visszaalázom XD ha lány, visszaadom, ha fiú, visszaadom + megverem.
Ha tanár az más, de gyöngített formában (meg persze másként) de visszaadom. :) Amúgy leírod nekem is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!