Kamaszok! Hogyan kezelitek ha az egyik tanárotok vagy osztálytársatok megaláz az egész osztályotok előtt? Mennyi idő amíg "kiheveritek"? Vannak esetleg konkrétan ilyen történeteitek?
Hajaj, engem az egész iskola előtt többször is megaláztak, köptek már a számba, belém rúgtak, elgáncsoltak, neveztek mindenféle trógerségnek...
Most lett vége pár hónapja, mert másik suliba mentem, lehet, hogy maradandó idegrendszeri problémáim lettek, és félek attól, hogy szánalomból haverkodnak velem.
Engem egyszer barátnőmmel az osztályfőnök 6.ban alázott meg. De úgy,hogy kiállított minket a terem közepére, és ócsárolt meg minden (hozzáteszem jogtalanul). Akkor még kis félénk pisisek voltunk, de 8.ra minden óráról sírva ment már ki ;) Az egész osztály utálta már 7,8ban és ketten voltunk ennek a "vezérei". Életem legjobb éve volt a 8. osztály :D
Kitartás Kérdező, egyszer mindenki megkapja a megérdemelt büntetését
Ja és nekem is leírhatod a storyt :)
(utolsó)
Hát engem is elég gyakran ér ilyesmi. Ráadásul elég ambiciózus vagyok, ami miatt strébernek is tartanak, meg mert tele vagyok tudásszomjjal. De éppen ezért már megtanultam megbirkózni vele, mert gyakran meg kell.
16/l
Még 9.-n, az irodalom tanárom. Általánosban 5-s voltam mindig irodalomból, középsuliban már 3-4-s, de ez lényegtelen. Szóval, megkaptam első egyes irodalom dolgozatát MERT, a tanárom felírta a dolgozat kérdéseket a táblára, és én is leírtam őket a lapra, hogy ne kelljen egy percre se másfelé figyelnem.
Tehát az volt, hogy mivel tulajdonképpen mindenre jó választ adtam, ezért az egyik osztálytársam, elkérte tőlem a dolgozatomat, hogy összehasonlítsa a válaszokat, én meg odaadtam neki. A tanár ezt kiszúrta, és elkezdte azt mondani, hogy büszke vagyok a jegyemre, és az olvashatatlan, és értékelhetetlen dolgozatomra, felnőtt koromban semmi nem lesz belőlem, meg ilyesmiket.
Otthon sírtam miatta, hogy megalázott az osztályom előtt, de panaszt tettünk a szüleimmel az igazgatónál az ügyben, és figyelmeztették a tanárnőt.
2 napig tartott mire kihevertem.
Nekem is jöhet:)
Én ha diák akkor visszaadom, szerencsére/nem szerencsére nem vagyok egy visszahúzódó lány, ha kell megtudom védeni magam.
Ha tanár akkor fél mosollyal mosolygok, és az egész testbeszédemen látszik, hogy lesz*rom (amúgy nem mindig, de elég ha ők ezt elhiszik). Attól annyira nagyon idegesek szoktak lenni, hogy számomra ezzel mér 'vissza van adva'.
16/L
Írd le :))
Amúgy engem néha egy-egy tanár próbál oltani osztály előtt de nevetünk rajta mind :DD a diákot meg jól hagyni kell :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!