Tegnap egész nap nem ettem csak anyukám "gyömöszölt" le a torkomon 4 falatot. De már konkrétan hányingerem van az ételtől, amikor tegnap ezt a 4 falatot "ettem" akkor is sírtam közben. Ez miért van?!
Egészségedre. :)
No, reméljük hogy sikerül kimásznod ebből. Nagyon sok minden az ember fejében dől el, gyakran a saját gondolatainkat kell rendberakni a gyógyuláshoz. Ha mégsem sikerül egyedül, nem szégyen felkeresni az orvost.
Nyugodj meg, a testsúly 1-2 kg-ot változik egy napon belül, nem fogytál.
Ahányszor eszel, iszol, vagy elmész WC-re, a súlyod mindig változik. Sőt egy kis érdekesség, hogy enélkül is. Hiszen a bőrödön keresztül is távozik vízpára, illetve amikor lélegzel, ott is jön ki vízpára, és az elégetett táplálékból keletkező széndioxidot is kilélegzed, ami akár közel 1 kg is lehet naponta.
A konklúzió: testsúlyt próbálunk azonos körülmények közt mérni, tehát a reggeli WC-zés után, de még mielőtt bármit ennénk vagy innánk. Ekkora sem lesz mindennap pont ugyanannyi, de kevésbé fog szórni az eredmény.
Szia!
Azt szeretném felajánlani, hogy ha tényleg gyógyulni akarsz (és remélem, hogy így van:) ), nem szeretnéd-e együtt csinálni. Én is kb. hasonló helyzetben vagyok, ami a testképzavarokat illeti, és szintúgy nem akarom elmondani a szüleimnek (higgyék csak azt, hogy a tökéletes gyerek vagyok).
Talán mindkettőnknek jót tenne, ha lenne kire támaszkodni.
Ha érdekel, írj nekem üzenetet.
És minden esetre sok szerencsét a gyógyuláshoz, képes vagy rá!
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!