Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kövérnek számít a combom 54...

Kövérnek számít a combom 54 cm-rel? /magasságom 160 cm, vádlim 32 cm/

Figyelt kérdés
2010. jan. 13. 20:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerinted az?
2010. jan. 13. 20:55
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem mondanám kövérnek, csak feleslegnek. Azért kérdezem ,mert páran már megjegyezték és eléggé befolyásolható vagyok:S
2010. jan. 13. 20:59
 3/12 anonim ***** válasza:
77%

Ha befolyásolható vagy, akkor meg minek játszol a tűzzel? Ha neked nincs bajod vele, akkor másoknak mi közük hozzá? Meg egyébként is elég nehéz így számok alapján ítéletet mondani.

Meg pl. én is a vastag combod szeretem, és biztosan vannak mások is így ezzel.

2010. jan. 13. 21:02
 4/12 anonim ***** válasza:
hujujj
2010. jan. 13. 21:02
 5/12 anonim ***** válasza:
73%
160 cm vagyok , a combom 49 cm és így is vastag :(
2010. jan. 13. 21:05
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:)

Azért is kérdeztem meg, hogy általánosan mi számít "kövérnek".

Akárhányszor megemlítem anyumnak, mindig elküld azzal a címszóval, hogy "nem vagy normális", míg mások nemegyszer megszóltak miatta.

Önértékelésem nulla, és nem tudok mit tenni ellene, pedig borzasztóan zavar. Elkezdtem rendszeresen sportolni, de csak izmot növesztettem. Leginkább azért zavar mert 14 éves koromig csontsovány voltam, és kellemetlen ez a hirtelen jött változás:)

2010. jan. 13. 21:12
 7/12 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem vastag... én 170cm vagyok, ugyanilyen a lábam, és még így is soknak találom.
2010. jan. 13. 21:14
 8/12 anonim ***** válasza:
43%

Az én combom 62centi, a vádlim 34 és baromira lesz@rom, hogy ki mit gondol rólam.

Amúgy ez vagyok én, mindezek ellenére nem vagyok kövér.

[link]

2010. jan. 13. 21:16
 9/12 anonim ***** válasza:

"Önértékelésem nulla"

- Hidd el, attól nem nagyon lesz, ha lefogysz. Ez másban gyökeredzik. Vagy csak vékony lányokon látod, hogy magabiztosak? Vagy esetleg még rajtuk se mindig?

2010. jan. 13. 21:17
 10/12 anonim ***** válasza:

Az önértékelés nem a kilók függvénye. Lehet valaki vékony, ha nincs önértékelése és magába van roskadva és pont emiatt nem kell a fiúknak, és lehet valaki egy duci, életvidám, boldog lány akiért odáig vannak a pasik.

Egyébként is a pasik azt szeretik, ha van mit fogni a nőn.

2010. jan. 13. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!