Nem fér össze a magasságom és a súlyom. Mi a véleményetek? (Lennt bővebben! )
Sziasztok!157 cm, és 52 kilo vagyok,ami számom nem nagyon fér össze,zavar,hogy ilyen alacsony vagyok. A combomon és a hasamon van egy kevés felesleg (legalábbis szerintem), és ez zavaró a magasságom miatt, hiszen ha magasabb lennék, jobban eloszlana rajtam a felesleg. Sajnos nem valószínű, hogy még fogok nőni, ezért hát valamit kéne kezdenem a külsőmmel. Mi a véleményetek ezekről a paraméterekről, és mit ajánlantok a megfelelő külső elérése érdekében?Válaszaitokat előre is köszönöm!!:)
16/L
Ha nagyon zavar a magasságod, létezik testmagasság-növelő műtét. Nem tudom, hazánkban csinálják-e, talán Ukrajnában igen. Én azt hiszem belevágnék, ha alacsony lennék (180 cm vagyok. :) )
A combcsontot nyújtják meg a csont szakszerű eltörésével és az összegyógyulási folyamat alatti precíz széthúzatásával. Szerintem egy 10 centit hozzád tudnának tenni ezáltal.
Köszi:) mondasz valamit :) bár nem nagyon hordok magassarkút,(inkább a sportosabb cuccokat kedvelem, és a lábam sem nagyon bírja)lehet h többször kéne hordanom magasabb sarkú cipőket:)
Amúgy meg ne keseregj azért,h ilyen magas vagy. néha nagyon jól jöhet,például a sportoknál:)
"Hát azért emiatt nehogy belevágj egy ilyen műtétbe! (Őszintén szerintem az első válaszolóból az irigyság beszél.)"
Persze, ne műttesse magát, ha nem muszáj. Csak arra az esetre írtam, ha végleg el lenne keseredve a magassága miatt a kérdező. De ha meg tud békélni vele, annál jobb - megspórolja a műtét árát.
Nem hiszem, hogy irigy lennék. :) Én imádok magas lenni. Habár a pici lányok meg szerintem nagyon cukik, irtó aranyosak tudnak lenni. De én magam nagyon élvezem, hogy magas vagyok.
Akkor sem zavartatom magam, ha magassarkút kell felvenni, ma is egy hatcentis sarkú csizmában közlekedtem, így voltam 186 cm. :) De van tizenkét centis tűsarkú szandálom is - lehet matekozni. :)
Pasiból meg nekem jó a kisebb is, nem ragaszkodom hozzá, hogy ő legyen a magasabb. A többi tulajdonsága sokkal fontosabb.
Sztem a 157 és 52 kg pont ideális (megvan az 5ös a magasság és a súly között:P)
Másrészről, én 155 cm vagyok és 19 éves!!! Én már aztán tuti nem növök, szal maradj csak csöndben :DDD
Köszönöm szépen! aranyosak vagytok:)
Lassan kezdem belátni,hogy igazatok lehet.:):$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!