Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem fér össze a magasságom és...

*Kicsilány* kérdése:

Nem fér össze a magasságom és a súlyom. Mi a véleményetek? (Lennt bővebben! )

Figyelt kérdés

Sziasztok!157 cm, és 52 kilo vagyok,ami számom nem nagyon fér össze,zavar,hogy ilyen alacsony vagyok. A combomon és a hasamon van egy kevés felesleg (legalábbis szerintem), és ez zavaró a magasságom miatt, hiszen ha magasabb lennék, jobban eloszlana rajtam a felesleg. Sajnos nem valószínű, hogy még fogok nőni, ezért hát valamit kéne kezdenem a külsőmmel. Mi a véleményetek ezekről a paraméterekről, és mit ajánlantok a megfelelő külső elérése érdekében?Válaszaitokat előre is köszönöm!!:)

16/L

2011. ápr. 16. 15:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem rosszak az arányaid :) Tartsd meg ezt, és szerintem semmi gondod nem lesz!

(Képet nem tudsz felrakni esetleg? Persze nem muszáj, csak kíváncsiságból.)

2011. ápr. 17. 15:29
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszi a bíztatást:)

Képet nem szeretnék feltenni,mert nagy a valószínűsége h visszaélnek vele,és nem szeretnék minden portálon a képeimmel találkozni.:S

2011. ápr. 19. 17:06
 13/14 anonim ***** válasza:
Figy én fiú vagyok 17 éves és csak 170cm, legkisebb az osztályba:D viszont ezzel az a szerencsém, hogy gyúrás mellett ha izmosodom, akkor hamarabb is látszódik rajtam, tehát ha te fogynál rajtad is hamarabb meglátszódna. de szerintem még nőni fogsz pár centit, sőt akár 165 cm is lehetsz. Ismertem olyat, aki 17 évesen 158 cm volt és egy nyár alatt nőtt majd 10 centit.
2011. ápr. 25. 14:01
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:) Legyen igazad!!!!:):):$
2011. máj. 2. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!