18 éves lány vagyok. Jövőre érettségizem és szeretnék pár kg minusszal könnyebben menni egyetemre. Magasságom: 175 cm, súlyom: 74 kg. Mit ajánlotok?
Akaraterő és járj el futni, rendszeresen. Annyira utálom, minden nő leakar fogyni, de komolyan ennyire nehéz kitalálni ezt?
Ne egyél összevissza, ne nassolj, stb.
F/18
az érettségi neked nem elég kihívás??:)
najó: amúgy nincs rajatd feleslge, ha mégis így érzed, hogy van ahol husisabb vagy akkor hagyd el a fehérlisztes cuccokat, nasikat kontroláld, üdítőket elhagyhatod
vacsorára fehérjét és zöldséget egyél
tornázz, fuss, bicikli, úszás, séta és meglesz:D
jaj anyu ne már...
am köszi a tanácsot, megfogadom :D
Diétát ajánlok.Kb 12-15 kiló plusz van rajtad.
Sok fehérjét,húsokat,kevés szénhidrátot,abból az a kevés rizs,zöldség legyen.A kenyeret,tésztát,krumplit meg felejtsd el 3 hónapra.A napi kalóriabevitelt meg lődd be 1500-1800kcal-ra.Fehérjéből meg 3 gramm/testsúly egyél-igyál,hogy a végén ne legyél plötyi,hanem feszes.
köszönöm a válaszokat
értem tehát krumpli, kenyér tészta kilőve. Mondjuk kenyeret így is csak reggel eszem. De akkor egyek húst hússal? persze zöldség és fehérje, de miket ajánlasz még?? és probléma még h kollégista vagyok, menzán kajálok, tehát nincs túl sok választási lehetőségem :-)
ucsó vok
Tojás rántotta mellé paradicsom
Túró.Én kevés mézzel eszem cukor helyett.
És vehetnél 100%os proteint is.Reggel éhgyomorra és mozgás után idd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!