18 éves lány vagyok. Jövőre érettségizem és szeretnék pár kg minusszal könnyebben menni egyetemre. Magasságom: 175 cm, súlyom: 74 kg. Mit ajánlotok?
Egyet értek.
Mármint az utolsóval...
Szépen lepontoztatok!Már nem először látom,hogy a fogyókúra kategóriába nem szeretitek az igazságot.
Akkor fogyózzatok a Nők lapjás módszerekkel,önámítók!
Tudod a vércsoportodat?
Mert a szénhidrátmentes diéta, lehet, hogy hatásos, de én három nap után rosszul lettem tőle úgy, hogy TÉNYLEG SEMMI szénhidrátot nem ettem (értsd: csak hús, zöldségek).
Nekem A-s a vércsoportom, ennek kifejezetten nem ajánlott a hús, igaz néha megkívánom, most hevertem ki egy gyomorrontást valami darált húsos kajától...:)
Szóval nézd meg ezt, valami orvosi papíron biztos rajta van, nem kell eszerint diétáznod, de a tiltott dolgokat felejtsd el, mert ezek mérgek a szervezetednek, ergo hízol tőlük. Az ajánlott ételek közül pedig lehet, hogy találsz általad kedveltet is.
Ja és az aranyszabály: egy enyhe vacsora szigorúan hat óra előtt tényleg hatásos.
Az utolsó válaszoló, meg a diétás étrendes valószínűleg nincs tisztában azzal, hogy nem mindenki egyforma, nincs olyan, hogy ideális testsúly egy magassághoz, amitől nem lehet eltérni...
Én is 73-74 kg vagyok, nem érem el a 170 cm-t sem, de egyenletesen oszlik el rajtam is, jut mindenhova. Van rajtam felesleg, de nem vagyok kövér, kb 6-8 kg plusszom van, de láttam már (nem egy) olyat, aki 60-65 kg, és kövérebbnek néz ki pl nálam.
Nem a súly számít, a centik, és az arányok meghatározóbbak...
Akkor a félreértések elkerülése végett,akit érdekel az mérjen egy testzsírszázalékot!
24% felett már nem egészséges hosszabb távon.
hogy lenne már 15 kilo feleslege???
szerintem meg nincs feleslged, hanem tornázni kell rá
de ha van akkor is max 5 kilo nem 15!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!