Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 18 éves lány vagyok. Jövőre...

18 éves lány vagyok. Jövőre érettségizem és szeretnék pár kg minusszal könnyebben menni egyetemre. Magasságom: 175 cm, súlyom: 74 kg. Mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
2010. aug. 5. 16:00
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti:

Látod, pont most mondtál ellent saját magadnak.

A testsúly és a testzsírszázalék 2 külön dolog, az izom nehezebb, mint a zsír, ezt is itt már leírták sokan,

2010. aug. 8. 20:30
 22/24 anonim ***** válasza:

(bocsi, frissített, és elküldte, nem direkt volt, szóval)

2 ugyanolyan magas embernél is előfordulhat, hogy a nagyobb súlyúnak kevesebb a testzsírszázaléka, ezért nem lehet kijelenteni, hogy x magassághoz y kg legyen valaki...

2010. aug. 8. 20:32
 23/24 anonim ***** válasza:

A kérdező se anorexiás, se testépítő nem akar lenni, mert feltételezem, akkor írta volna. (Hogy én is vitázzam kicsit ^-^)

1. [link]

Hasonlóan 2400 az energiaszükségletem, én olyan 1600-1900 kcal között ettem egy nap, és majdnem mindig mozogtam valamit.

2. Türelem és türelem, ne a mérleg diktáljon, hanem a centik. Volt, hogy 2 kiló ment le egy hónapban, viszont 5-6 cm mindenhonnan. Főként a nadrágjaimmal vagyok gondban azóta, mert potyognak le. De erre gondolom lesz időd, mert hát érettségi még elég messze van.

3. Az étkezésedre figyelj, amit szemétnek gondolsz, azt ne edd meg. Még talán annyi, hogy szoktasd magad a kis adagokhoz, ami pár napot igénybe fog venni, de megéri, mert több étkezést ki tudsz hozni majd ua. kcalból. Meg ne edd magad degeszre sosem. A kenyér és tészta, cukros löttyök, édesség elhagyása csodákat tesz, főleg ha eddig sokat ettél. Én Norbi - Fitness kickbox 1-et választottam mozgásnak, mert így 40 perc alatt letudtam amit kellett, és végig majd kiköptem a tüdőm.

4. És még egy jó tipp :) => vezesd az adataidat meg mindenfélét, ha van kedved/időd. Néhanapján, amikor legszívesebben pizzázni rohantam volna, az adott erőt, hogy ha már összefirkáltam egy fél füzetet, akkor nehogy oda kelljen írnom a végére, hogy egy akaratgyenge dagi disznó vagyok, és abbahagyom a cél előtt.

Sok sikert kívánok neked, remélem tudtam segíteni.

2010. aug. 8. 23:40
 24/24 A kérdező kommentje:
köszi tudtál segíteni. Elkezdtem a futást és nem eszem kenyeret, krumplit és tésztát, üdítőket eddig sem ittam, csak szénsavmentes ásványvizet. Mondjuk néha úgy érzem, h nincs bennem annyi energia sem, h felmenjek a lépcsőn, de már kezdem érezni a változást. :D
2010. aug. 13. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!