A magasságom és a súlyom aránya ellenére miért látom kövérnek magam?
Nézd meg ezt a videót és gondolkozz el kicsit:
Így kezdődik az anorexia!!!!!!!!
Kövérnek gondolod magad.
Senki nem beszél anorexiáról. Én megértem a kérdezőt, én 160 cm vagyok, 46 kilósan voltam pont ideális, de a súlyelosztásom akkor sem volt megfelelő, mivel a fenekemen volt felesleg. Most meg felhíztam 54 kilóra, nagy nehezen leadtam 50re, de le akarom megint 46-ra, mert így már sok a felesleg! Hurkás a hasam, a fenekem hatalmas, vastag a combom! Szóval attól, hogy aszerint az index szerint pont megfelelő, attól még 50 kilósan is lehet valakin felesleg. A magasságot meg testalkatot is kell nézni! Meg azt, hogy annyi plusz háj van-e az emberen, vagy izom! Nem kell rögtön anorexiásnak nézni az embert. És nekem is anyám is megjegyezte, hogy híztam, és még mehet le bőven. És párom is mondta, hogy jobban tetszettem kis popsival, vékony combokkal és lapos hassal. És abszolút megértem, mert ez így undorító!
Bocsi, ez most kijött, de attól, hogy valaki 170 cm magas és ha rárakódik pár kiló nem látszik, de egy 160 cm magas lánynál teljesen más!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!