Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A magasságom és a súlyom...

A magasságom és a súlyom aránya ellenére miért látom kövérnek magam?

Figyelt kérdés
163 cm-hez 49,5 kg vagyok. Ez szerintem nem túl sok, így leírva, mégis kövérnek gondolom magamat. Mit tegyek? Miért van az, hogy a kinézetemhez képest kevés a súlyom? (ennyire könnyűek lennének a csontjaim?)
2010. jan. 18. 20:54
 1/8 anonim válasza:
na ne akarj még te is anorexiás lenni,mint a sok kislány aki még 30 kilósan is soknak érzi magát. Szerintem ez pont ideális.Jah és a tükör is számit ,mert nem mind1 milyen fajtából nézed:P
2010. jan. 18. 20:58
 2/8 anonim ***** válasza:
Hasonló cipőben járunk.. A magasságunk egyezik, súlyra is voltam annyi, mint te. Elvileg ez pont jó, de kövérnek láttam magam. Most 45-46kg vagyok, így jobban érzem magam a bőrömben.
2010. jan. 18. 21:01
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nézd meg ezt a videót és gondolkozz el kicsit:

http://www.youtube.com/watch?v=qFbYW6bNViw

2010. jan. 18. 21:02
 4/8 A kérdező kommentje:
:) Szó nincs anorexiáról. Ésszerűen táplálkozom, futni is fogok. Csak valamiért így látom magam. pedig hát ez nem valami sok. Köszi a válaszokat!
2010. jan. 18. 21:05
 5/8 anonim ***** válasza:
33%

Így kezdődik az anorexia!!!!!!!!

Kövérnek gondolod magad.

2010. jan. 18. 21:13
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Senki nem beszél anorexiáról. Én megértem a kérdezőt, én 160 cm vagyok, 46 kilósan voltam pont ideális, de a súlyelosztásom akkor sem volt megfelelő, mivel a fenekemen volt felesleg. Most meg felhíztam 54 kilóra, nagy nehezen leadtam 50re, de le akarom megint 46-ra, mert így már sok a felesleg! Hurkás a hasam, a fenekem hatalmas, vastag a combom! Szóval attól, hogy aszerint az index szerint pont megfelelő, attól még 50 kilósan is lehet valakin felesleg. A magasságot meg testalkatot is kell nézni! Meg azt, hogy annyi plusz háj van-e az emberen, vagy izom! Nem kell rögtön anorexiásnak nézni az embert. És nekem is anyám is megjegyezte, hogy híztam, és még mehet le bőven. És párom is mondta, hogy jobban tetszettem kis popsival, vékony combokkal és lapos hassal. És abszolút megértem, mert ez így undorító!

Bocsi, ez most kijött, de attól, hogy valaki 170 cm magas és ha rárakódik pár kiló nem látszik, de egy 160 cm magas lánynál teljesen más!

2010. jan. 18. 21:26
 7/8 anonim válasza:
100%
lehetséges a zsír- izom eloszlásod nem megfelelő :) ha nem beszélünk anorexiáról , ezesetben gyúrni kell.
2010. jan. 18. 21:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Tökéletesen együttérzek veled, nekem majdnem pontosan ugyanez van... :( 162cm, 49kg, mégis kövérnek látom magam. Szóval nyugi, nem vagy egyedül ezzel :D
2010. jan. 18. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!