Anorexiás vagyok, de szeretnék meggyógyulni, segítesz?
Figyelt kérdés
Valaki volt már ilyen helyzetbe? 165 cm, 43 kg. Légyszíves, valaki segítsen. Nem akarok kórházba kerülni, írna valaki egy étrendet, ami normális lenne a koromban(14 éves vagyok) Kérem, a trágár válaszolók hanyagoljanak, és azok is akik nem értik meg, hogy ez egy betegség. Nem tehetek róla, egyszerűen nem megy.. próbálkozom gyógyulni, de... kéne valaki támasz, aki átérzi a helyzetemet.2010. jan. 13. 20:50
21/23 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Az anorexiáat a betegek,csak évek múltán valják be.Amikor már csont és bőr az egész testük,ha egyáltalán bevallják maguknak.Megnéztem a testtömeg indexed,a szerint "kórosan sovány vagy".Ez nem jelent rögtön anorexiát,de valami betegséged biztosan van.
Menj el orvoshoz minnél hmarabb,ő majd ad tanácsot.
Kitartás,és mielőbbi gyógyulást neked.
22/23 anonim válasza:
14 évesen a magasságához a testsúlya éppen a határon van. Sovány, de semmi esetre sem beszélhetünk kóros soványságról.
23/23 anonim válasza:
aki belinkelte a fürdőruhás lányt, az honnan veszi hogy 41 kg? akármit írogathat a weboldalára a látszat miatt.. én 176 cm vagyok és 51 kg és ennél a kislánynál, akit belinkeltél, százszor vékonyabb vagyok! mondjuk lehet alkatfüggő is, de szerintem ez a lány tuti nem 41 kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!