Anorexiás vagyok, de szeretnék meggyógyulni, segítesz?
Tudom, hogy orvos kell, elvileg jövőhéten felkeresek egy orvost. Nem szeretnék orvoshoz menni, félek az eredménytől.
De reméltem, hogy találok valakit, aki már volt hasonló helyzetben és meggyógyult, vagy jelenleg is ilyen helyzetbe van.
Nem vagy anorexiás, de valóban lehet valami gondod, mégpedig pszihológiai.Fordulj édesanyádhoz.
A képen lévő lány 13 éves 163cm, 41 kg.
21:02-nek
Igen én is együtt érzek most már veled, és ezzel a szegény lánnyal. én is híznék a célom Mr. Incredible, de még csak 96kg vagyok, de mondjuk 167cm.
Én is 165cm vagyok és 43kg :(, igaz már egy kg-t híztam, de ha több vagyok, akkor megint elkezdek fogyózni. Egyszerűen nem tudok ettől a betegségtől szabadulni :'(
19/L
21:05
Érdekes, két hónap alatt 10 kiló fogyás, az étrend drasztikus megváltozása, az ételhez megváltozó hozzáállás, az elmaradó menstruációs ciklus erre utal. Problémáim vannak, és egy anorexiás nem X kg alatt anorexiás. Tájékozódj mielőtt segíteni próbálnál.Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!