AZ működik hogy ha reggelente eszem rendesen 1 szelet kenyeret ebédet rendesen és dél után semmi este meg 2 utca futás?! Vagy ez naon hosszadalmasan érek el eredményt csak?
Szerintem inkább két szelet kenyér legyen egy helyett, és kéne rá kis libatepertő! Aztán egész nap csak víz! Este meg legyél kemény, nyomjál le 3 utcát! Mondjuk az Andrássy út a hősök terétől a deák térig és vissza, az számít egynek!!! Iszonyat jó lesz! De ez titkos, ne mondd el senkinek, mert akkor mindenki jól fog kinézni! Sok sikert!
Ja, és ha tudsz venni Csala Zsuzsa fogyi teát, akkor az még plusszban jó!! Napi 5-öt igyál meg! Zsuzsi mama az isten, ha fogyókúráról van szó!
Ha van esetleg a családban ilyen hájrázó öv, vagy hasonló, akkor azt is használd!
Egészségedre!
amúgy már 1 hete csinálom!..
ja de egyszer megszegtem ezt mert ettem du-tán egy banánt
de szerintem ez nem számít bele eddig 3 kiló ment le de azt hallottam h ez csak víz akkor gondoltam megkérdezem hogy ha ezt csinálom most már míg ki nem deszesedek akkor jó
már ne haragudj de én sem téged utolsó
gőzöm sincs miről beszélsz most
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!