Igy heti hány kilot fogyhatok?
Figyelt kérdés
egy hete minden nap járok kondi terembe, minden nap kardiozok, és súlyzos edzést végzek, mindig más izomcsoportra, sok vizet iszok és egészségesebben étkezek mint eddig, de sajnos nem mértem le hány kilo voltam mikor elkezdtem most vagyok 93kg2014. aug. 2. 17:58
1/6 A kérdező kommentje:
ja, és szombatonként és vasárnaponként otthoni lájtosabb edzés
2014. aug. 2. 17:59
2/6 Osynho válasza:
Csak jósgömbből lehetne megjósolni. De ha túl sok a fogyás, akkor izomból is megy le.
3/6 A kérdező kommentje:
fehérje bevitelre probálok még nagyon odafigyelni, mert ugy tudom akkor nem az izmot kezdi el lebontani a szervezet hanem a zsírt, de csak kb- ra kérdeztem, a kardio edzés napi 15-20 perc vátozatos tempóba
2014. aug. 2. 18:22
4/6 Osynho válasza:
Jó lenne legalább nagyságrendileg tudni a szénhidrát, zsír, fehérjebevitelt. A szénhidrátot alacsonyan tartani, fehérjebevitelt megnövelni, cukrot, fehérlisztet kiiktatni. Így, mozgás mellett az egészséges, heti 1kg körüli fogyás hozható.
5/6 A kérdező kommentje:
cukrot minimálisra vettem, vagyis ritkán megkivánok valami édességet megeszem, a fehérlisztet teljesen kivontam a forgalombol :)
2014. aug. 2. 18:31
6/6 anonim válasza:
Minden nap?
Tudod kik szoktak minden nap edzeni?Akik szteroidokat szúrnak...
A szervezetnek kell hagyni pihenőnapokat hogy "reagáljon" az edzésre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!