Így fogyhatok 4 kilót nyár végéig?
Holnap kezdeném..
Heti 3x1 óra aerob edzés (taposás,lassú futás,bicikli.. mind úgy,hogy még bírok közben beszélni,tehát nem fulladok ki)
Illetve 3x 45 perc súlyzózás,utána 30 perc levezető aerob
A hasammal van csak gond,de tudom,hogy mindenhogyan fogok fogyni! Mivel alacsony súlyról indulok,de összetételben zsíros vagyok,így nézhetek ki viszonylag normálisan augusztus végére?
168 cm/ 54 kg
Étrend
Reggeli : fehérjeturmix vizzel
Tízórai: 3 tojásból rántotta
Ebéd: 120 g csirkemell+30g rizs
Utána van mindig az edzés!
Uzsonna: fehérjeturmix
Vacsora1: mikor hazaérek fél5kor 100 g csirke+saláta
És én már 8kor ágyban vagyok,fél10kor alszom.. Így CSAK a súlyzós napokon még 100 g túrót megeszek elalvás előtt.
Eddig te vagy a legértelmesebb, csaj vagy?
Viszont a súlyzózásról írhatsz valamit, hogy mégis miből és hogyan áll ez, 45 perc lehet kevés.
Reggeli turmix ( milyen turmix?) mellé csapj egy kis zabot is.
Tojás mellé mehet valami ch is.
Edzés után mehet fehérje por ( milyen fehérje????)
És edzés után 45 perccel 1 teljes étkezés.
Vacsora1-hez mehet kis rizs.
Viszont súlyzós edzés után ne aerobozz!
Hát nincs edzéstervem és a gépek neveit sem tudom :D
Guggolok,aztán van az a popsi gép,amin hátra tolom a lábam,tárogatógép,a combfeszítős? gép,bicepsz-tricepszre is csinálok 3-4 gyakorlatot,amelyik gép szimpi,+felülések..
Igazából sorrend nincs,de teljes testes súlyzózást csinálok,annyi,hogy lábbal kezdem,aztán kéz,végül has.
Egyébként igen,lány vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!