Egy ev alatt hany kilot fogyhatok?
Figyelt kérdés
Koplalasra adtam be a derekam,de nem arra,hogy semmit nem eszek,csak keptelen vagyok sportolni.. tudom,hogy hulyeseg,de szamomra keptelenseg.. szoval az a kerdesem,hogy egy evnyi egeszseges etkezessel hany kgt veszithetek? 16/L/151/522014. aug. 1. 17:59
1/6 anonim válasza:
normál testtömegből minek? amúgy miért nem tudsz sportolni?
2/6 anonim válasza:
Akkor most koplalsz vagy egészségesen étkezel?
3/6 A kérdező kommentje:
Beakad a tudombe a levego,es az ajulas kerulget
#2 egeszsegesen etkezni,de a koplalas szintjen. Napi 3 adag.(gyomolcs,zoldseg.)
Amugy 161 !! Nem 151 elirtam,bocsii :D
2014. aug. 1. 20:12
4/6 anonim válasza:
161/52??? hova a búbánatos f×szba akarsz fogyni, mikor amúgy is túl sovány vagy????????????
komolyan fordulj pszichológushoz!!!
5/6 anonim válasza:
Ha koplalsz, akkor nem étkezel egészségesen; az egészséges étkezésbe beletartozik a mennyiség és a minőség is, hogy megkapjon minden szükséges tápanyagot a szervezet.
Később baromira bánni fogod.
6/6 anonim válasza:
Egyrészt nem kell fogynod, max. erősíts, ha nem tetszik a tested.
Másrészt a csak zöldségből és gyümölcsből álló étrend sem egészséges. Arról ne is beszéljünk, hogy a koplalásnak milyen káros hatásai vannak.
De ha te ennyire tönkre akarod tenni a tested, hát tedd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!