Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogyhatok le egy hét...

Hogy fogyhatok le egy hét alatt 2 és fél kilót, nagyon fontos?

Figyelt kérdés
Kérlek adjatok ötleteket, ne azt hogy nem lehet vagy úgysem fog sikerülni, mert valami biztos kell legyen, ami beválik.Egy ismerősömmel fogadtunk hogy egy hónap alatt nem tudok lefogyni 87 kilóról 80-ra, és jelenleg 82.6 vagyok, vagyis 4.4 kilót fogytam 3 hét alatt.Kérlek mondjatok bármit, hogy mit tornásszak, miket egyet, akármilyen ötleteket amivel meg tudom csinálni, bármit megteszek, ha kell éhezek vagy koplalok!Muszáj megcsinálnom, nem maradhatok alul, kérlek!!

2014. júl. 11. 18:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Mit egyél? Lehetőleg semmit, de folyadékot se sokat, szaunázz, hashajtózz, hánytasd magad. Más mód nincs. Most komolyan megéri ezt egy hülye fogadás? Kórházba fogsz kerülni.
2014. júl. 11. 18:49
 2/7 A kérdező kommentje:
Jajj dehogy fogok. Biztos van más módszer, például dukán diéta vagy valami hasonló. -.- Úgy gondoltam napi 3x is tornásznék fél órát, az csak hozzátenne valamit nem? Amúgy is szeretek ugrókötelezni, fél órát simán kibírok szórakozásból, és még fogyok is vele. Engem csak az érdekelne hogy milyen ételek segítenének ilyenkor? Nem csak erre a hétre, hanem persze amiket ezután is fogyaszthatnék.Amúgy meg köszi, de a szaunázásban nem hiszek, szerintem az nem segít, csak ha sportolással izzadok. :S
2014. júl. 11. 19:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Sportolással nem biztos hogy fogysz mivel izmot épít és az izom nagyobb tömegű mint a zsír, ezért nem írtam. Rosszul írtam, fogysz sporttal, de neked most elvileg minden deka számít, és hiába leszel vékonyabb centiben ha a mérleg többet mutat.
2014. júl. 11. 19:17
 4/7 anonim ***** válasza:
A fehérje bevitelt emeld 100g ra a szénhidrát bevitelt pedig vidd le 80 g-ra plusz zöldség és gyalogolj. Fehérje (hús tojás) szénhidrát (rizs) de csak erre az egy hétre.! És napi 1 óra sima gyaloglás, nem gyorsan nem kell lihegni csak folyamatos intenzitással, úgy hogy a pulzus számod ne nagyon emelkedjen, tehát ha kérdeznek és válaszolsz ne kelljen levegő után kapkodnod.
2014. júl. 11. 19:23
 5/7 anonim ***** válasza:

Olyanokat tornázz, mozogj amikkel zsírt égetsz! (futás, tánc, aerobic, ugrálókötél) :) És akkor nem fogsz izmosodni, csak zsírból fogysz. Igyál sok vizet mert az kimossa a többi felesleges vizet belőled és azzal is tudsz pl.fél vagy 1 kilót fogyni. Plusz sok gyümi, zöldség.

Ne koplalj mert akkor nem fogysz egyáltalán. Naponta többször egyél keveset, szénhidrátot kerüld. És talán sikerülni fog :) hajrá!!!!

2014. júl. 11. 19:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Amúgy még szerintem az is jó ha reggel először valami turmixot iszol, van egy fajta aminek Green smoothie a neve...keress rá youtube-on, sok videó van róla. Ha minden reggel iszol 1 pohárnyit, kicsit meghajt (tehát gyorsabb lesz az emésztésed) és az is jó fogyás szempontjából :) na mindegy, ez csak egy tipp, nem muszáj kipróbálnod. Üdv.

18L voltam :)

2014. júl. 11. 19:30
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkitől, sokat segítettetek :) Majd jövőhéten kiírom hogy sikerült-e vagy sem :P
2014. júl. 11. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!