Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Úgy fogyhatok, hogyha limonádé...

Úgy fogyhatok, hogyha limonádét iszom?

Figyelt kérdés
Egyszerűen a víztől még éhesebb leszek, és ezért gondoltam hogy csinálok limonádét magamnak(víz, édesítőszer, plusz citromlé)
2014. júl. 1. 14:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
89%
Van amelyik édesítőszer is megemeli az inzulinszintet, így aztán attól is éhes leszel. Különben se biztos, hogy egészségesek ezek a műizék.
2014. júl. 1. 14:55
 2/15 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kerdes!!
2014. júl. 1. 15:00
 3/15 anonim ***** válasza:
Víz + citromlé úgy jó! De ne tegyél bele mást.
2014. júl. 1. 15:08
 4/15 A kérdező kommentje:
Miért? Szinte nincs is benne kalória...
2014. júl. 1. 15:09
 5/15 anonim ***** válasza:

Szerintem már ott van a probléma hogy a víztől éhes leszel.

Ez nem normális. Vagy koplalsz és ki vagy éhezve, vagy valami anyagcsere problémád van.

Válaszom a kérdésedre: önmagában a limonádénak semmi köze a fogyáshoz, szóval ez nem fog segíteni.

Ne a tüneteket kezeld, hanem az okokat.

2014. júl. 1. 15:11
 6/15 A kérdező kommentje:

Nem is azért iszom, hogy gyorsabban fogyjak. A kérdésem inkább az, hogy lehet káros?

Amúgy meg 2 napja kezdtem a fogyókúrát, nem lehetek kiéhezve, a másik meg az, hogy akkor vettem észre ezt, hogy éhes leszek tőle, amikor még többet ettem, és nem figyeltem, hogy mit, hogy a víztől éhes leszek...

2014. júl. 1. 15:15
 7/15 anonim válasza:
Megfelelő táplálkozás nélkül nem fogsz lefogyni! Figyelj oda rá, hogy mit eszel, és naponta sokszor egyél keveset! Akár 5x is egy nap, de ne össze-vissza, a víz pedig elengedhetetlen, igyál minél többet. Ha limonádét csinálsz az igen, jó, de mint előttem már leírták citromlén kívül ne tegyél bele mást, édesítőszert meg egy az egyben felejtsd el. Ha mindenképpen kell vagy szeretnél valamihez cukrot használni, vegyél nyírfacukrot.
2014. júl. 1. 15:52
 8/15 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy megfelelo taplalkozas nelkul nem lehet fogyni...
2014. júl. 1. 15:54
 9/15 anonim válasza:
91%
Cicamica, ne csak az első sorokat olvasd el, légy oly kedves.. Az összes beérkezett válasz tökéletesen megfelel a kérdésedre, de ha csak flegmázni óhajt kegyed akkor mi kérünk elnézést, hogy voltunk szívesek a kérdésedre felelni x_x
2014. júl. 1. 16:04
 10/15 anonim ***** válasza:
Én a Sparban szoktam venni cukormentes üdítőket és azt iszom. Olcsó és elég finom.
2014. júl. 1. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!