Kíméletes diéta amivel egy hét alatt 2 kilót fogyhatok?
Figyelt kérdés
Legtöbb diétát nem tudtam 1-2 napnál tovább csinálni,mert éreztem hogy nincs elég erőm és iskolába se tudtam figyelni.Nem szeretnék sokat fogyni,maximum 4 kilót,hogy jó alakom legyen.2014. máj. 14. 16:10
2/5 anonim válasza:
Szánj rá 1-2 hónapot. Bírni is fogod, erőd is lesz és sokkal tartósabb mint az ilyen 1 hetes koplalások.
3/5 anonim válasza:
Egy "kíméletes diétával" ahogy te nevezed, 2 kg leadása az egy hónap alatt lehetséges.
Mindig az utolsó kilók mennek le a legnehezebben.
4/5 A kérdező kommentje:
Igazatok van,nem éri meg belekezdeni.Valószínűleg csak a melleim tűnnének el és minden ugyan olyan maradna :))
2014. máj. 14. 17:56
5/5 anonim válasza:
Aki eszik húst, annak lesz elég ereje.. az más kérdés, hogy a cukorevőknek kell egy kis idő míg megszokják a normál ételeket és elmúlik a cukorfüggőségük, addig lehetnek vércukor problémák és enerváltság.
Heti 0,5 - 1 kg a fogyás, nem heti 2 kiló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!