Ez az etrend jo?
1 adag (150 g) Zabkása (vízzel)
REGGELI: 53 kcal
35 kcal Étel megnyitása Tétel törlése 3 darab (75 g)
Szilva
TÍZÓRAI: 35 kcal
62 kcal Étel megnyitása Tétel törlése 5 szelet (65 g)
Csirkemell sonka
265 kcal Étel megnyitása Tétel törlése 3 darab (156 g)
Tojás
EBÉD: 327 kcal
99 kcal Étel megnyitása Tétel törlése 1 darab (50 g)
Virsli (általános)
88 kcal Étel megnyitása Tétel törlése 1 darab (52 g)
Tojás
VACSORA: 187 kcal
58 kcal Étel megnyitása Tétel törlése 5 darab (125 g)
Szilva
NASSOLÁS: 58 kcal
0 kcal Étel megnyitása Tétel törlése 2.5 liter (2,500 g)
Víz (általános)
MINDEGY: 0 kcal
Összes kcal bevitel: 659 kcal
15 éves vagyok163 cm 54 kg. 5 kilot szeretnek elveszteni, ehhez az etrendhez naponta 1 ora futas heti negyszer, es heti harom fel oras itthoni edzes jon. Ez szerintetek igy jo?
1000 kalória alatt ne is gondolkozz! Ez koplalás. Így nem szabad fogyni, mert az egészséged megsínyli és később meg fogod bánni!
kb. 1400 kalória kell az alap anyagcserédhez (puszta létezéshez)
Mióta étkezel így? Vagy még nem kezdtél bele? Lehet intim kérdés: de mennyire rendszeres a székleted?
Oszinten szolva ennel kevesebbet szoktam enni, de nem fogyas celjabol, hanem mert nincsen etvagyam tobbre. De nem ertem, mert igy is van a hasamon egy kicsi felesleg, aut szeretnem ledolgozni. Szoval egyek ketszer-haromszor annyi kajat a fogyashoz ?
Hat az emesztesem nem igazan gyors, kb 4 naponta tudok.
Figyu, nem fogysz ezzel, nem? És egészségtelen is. Valamit változtatni kellene.
Az én emésztésem rendben van és négyszer ennyi kalóriát eszem és nem hízom el tőle.
Háziorvossal, szüleiddel beszéltél már a problémádról?
Itt most nem az a baj, hogy nem fogysz, hanem hogy ennyit sem tudsz megenni. Ha mutatok példa étrendet, azt sem fogod tudni leküzdeni. :(
Pedig komolyan vehetné.
Nem tudom, ilyen problémával még nem jártam dokinál. :)
Bár az orvosok is hajlamosak legyinteni mindenre.
Gasztroenterológia, talán dietetikus...
Étrend összeállításnál tudnék segíteni, de sajnos az étvágytalansághoz nem értek. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!