Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez az etrend jo?

Ez az etrend jo?

Figyelt kérdés

1 adag (150 g) Zabkása (vízzel)

REGGELI: 53 kcal

35 kcal Étel megnyitása Tétel törlése 3 darab (75 g)

Szilva

TÍZÓRAI: 35 kcal

62 kcal Étel megnyitása Tétel törlése 5 szelet (65 g)

Csirkemell sonka

265 kcal Étel megnyitása Tétel törlése 3 darab (156 g)

Tojás

EBÉD: 327 kcal

99 kcal Étel megnyitása Tétel törlése 1 darab (50 g)

Virsli (általános)

88 kcal Étel megnyitása Tétel törlése 1 darab (52 g)

Tojás

VACSORA: 187 kcal

58 kcal Étel megnyitása Tétel törlése 5 darab (125 g)

Szilva

NASSOLÁS: 58 kcal

0 kcal Étel megnyitása Tétel törlése 2.5 liter (2,500 g)

Víz (általános)

MINDEGY: 0 kcal

Összes kcal bevitel: 659 kcal

15 éves vagyok163 cm 54 kg. 5 kilot szeretnek elveszteni, ehhez az etrendhez naponta 1 ora futas heti negyszer, es heti harom fel oras itthoni edzes jon. Ez szerintetek igy jo?

2014. júl. 26. 17:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
659kalória? Az masszív koplalás! Szívem, ezzel csak azt éred el, hogy elveszted az izmaidat, viszont zsírt szedsz fel!
2014. júl. 26. 17:10
 2/12 A kérdező kommentje:
Es kitudnad egesziteni legyszi hogy mit egyek még? Nem szoktam sokat enni, van hogy egy nap ket szendvicset. Nem fogyokura miatt, hanem mert ennyi kell. Mennyi a szukseges kaloriabevitel szamomra szerinted?
2014. júl. 26. 17:16
 3/12 anonim ***** válasza:

1000 kalória alatt ne is gondolkozz! Ez koplalás. Így nem szabad fogyni, mert az egészséged megsínyli és később meg fogod bánni!

kb. 1400 kalória kell az alap anyagcserédhez (puszta létezéshez)

Mióta étkezel így? Vagy még nem kezdtél bele? Lehet intim kérdés: de mennyire rendszeres a székleted?

2014. júl. 26. 18:25
 4/12 A kérdező kommentje:

Oszinten szolva ennel kevesebbet szoktam enni, de nem fogyas celjabol, hanem mert nincsen etvagyam tobbre. De nem ertem, mert igy is van a hasamon egy kicsi felesleg, aut szeretnem ledolgozni. Szoval egyek ketszer-haromszor annyi kajat a fogyashoz ?

Hat az emesztesem nem igazan gyors, kb 4 naponta tudok.

2014. júl. 26. 20:36
 5/12 A kérdező kommentje:
Es egy-ket eve eszek ennyit
2014. júl. 26. 20:36
 6/12 anonim ***** válasza:

Figyu, nem fogysz ezzel, nem? És egészségtelen is. Valamit változtatni kellene.

Az én emésztésem rendben van és négyszer ennyi kalóriát eszem és nem hízom el tőle.

[link]

2014. júl. 27. 07:40
 7/12 A kérdező kommentje:
de mondom ,hogy nem direkt eszek ennyit. most leirtam ezt az etkezest, de ennyit sem birok megenni. nem megy le, rosszul leszek, betelik a hasam a felevel. tudna valaki egy olyan napi etrendet adni amennyit megkellene ennem? es akkor most ugy kezdenek el fogyni, ha sokkal tobbet ennek?
2014. júl. 27. 14:57
 8/12 anonim ***** válasza:

Háziorvossal, szüleiddel beszéltél már a problémádról?

Itt most nem az a baj, hogy nem fogysz, hanem hogy ennyit sem tudsz megenni. Ha mutatok példa étrendet, azt sem fogod tudni leküzdeni. :(

2014. júl. 28. 07:51
 9/12 A kérdező kommentje:
hat anyumnak mondtam, de nem vette komolyan. az orvos meg nem tudom, hogy mit tudna csinalni?
2014. júl. 28. 12:21
 10/12 anonim ***** válasza:

Pedig komolyan vehetné.

Nem tudom, ilyen problémával még nem jártam dokinál. :)

Bár az orvosok is hajlamosak legyinteni mindenre.

Gasztroenterológia, talán dietetikus...

Étrend összeállításnál tudnék segíteni, de sajnos az étvágytalansághoz nem értek. :(

2014. júl. 28. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!